social icons

search

more from the blog

5 x foundations voor een donkere huid. #3


Zoals gepland, het artikel met de foundations voor de donkere huid. Precies een week geleden kwam het artikel online met vijf foundations voor de lichte huid, en nu heb ik er vijf voor de donkere huid. Ik heb zelf een hele lichte huid, dus ik heb geen idee hoe de kleuren op de huid zijn en of ze goed dekken. Maar mocht je een donkere huid hebben, en het best moeilijk vinden om een goede donkere kleur foundation te vinden, ik heb er vijf voor je op een rijtje gezet! In verschillende prijsklassen en er is er vast een die bij jou past.

 1. Elf Acne fighting foundation.
 2. Mac Matchmaster foundation.
 3. NYX Stay matte but not flat foundation.
 4. Revlon Colorstay foundation.
 5. Rimmel Match perfection foundation.
In ondertonen verschillen de foundations wel heel erg, de ene is veel meer assiger dan de andere. Je moet dus wel uitkijken dat de kleur niet te oranje is, maar je kunt in de winkel testen of de kleur een beetje matcht. Waarschijnlijk is de kleur op de huid minder oranje dan in de flacon. Gewoon proberen dus, het zijn allemaal merken die makkelijk te vinden zijn, in de Douglas en drogisterijen kun je deze merken gemakkelijk vinden.

Welke foundation gebruik jij op het moment?

Liefs,

Reacties

 1. Ik heb zelf geen donkere huid, maar je hebt mij enorm geholpen met de foundation voor een lichte huid: en ik hoop dat je hetzelfde bereikt met dit artikel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw, dankjewel! Wat lief, ik hoop dat de wat donkere meiden nu ook kunnen scoren met een foundation. Liefs,

   Verwijderen
 2. Wat een origineel artikel! Ik heb ook een lichte huid, maar ik mij voorstellen dat hier meiden op zitten te wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat je zo'n artikel deelt! fijne week verder

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands