social icons

search

more from the blog

5 x foundations voor een lichte huid. #2

Foundations zoeken die matchen met je huid, kan soms heel lastig zijn. Meestal zijn er genoeg kleuren voor een medium huidskleur, maar als je een echte goede lichte of donkere kleur zoekt, heb je niet heel veel keus. Vandaag heb ik vijf foundations voor een lichte huid en volgende week komt er een artikel online voor de donkere huid, want ook voor de donkerdere huid heb ik wat foundations opgezocht. Zelf heb ik een hele lichte huid, en van dit lijstje zitten wat favorietjes bij, die ik heel fijn vind. Verschillende prijsklassen, dus voor iedere bleekscheet wat wils!


 1. Catrice All matt plus foundation.
 2. Revlon Colorstay foundation,
 3. Mac Studio fix fluid foundation.
 4. Rimmel Match perfection foundation.
 5. Max Factor Face finity all day flawless 3 in 1 foundation.

Dit zijn alle lichte foundations, verschillend van prijs en merk. Maar wel echte toppertjes! Ik heb hier heel veel goeds over gelezen, en van een paar weet ik dat ze ook echt heel goed zijn. Maybelline, Rimmel en Max Factor hebben als je goed kijkt, prima foundations voor de lichte huid. Vaak verkopen ze de lichtste kleur niet in de drogisterijen, maar in het buitenland en op diverse webshops wel. De lichtste kleur van Catrice vind ik heel erg mooi, het is een goede lichte kleur. Ik koop deze al jaren om af te wisselen met mijn andere favorieten foundations. In de winter is hij licht genoeg voor mijn winterse huidje. Hij kost ook maar €6,59. Revlon staat bekend om zijn grote keuze aan kleuren als het om foundations gaat. Hele donkere kleuren, maar ook bijna witte kleuren. Perfect voor bleekscheetjes! Bij Revlon zit er altijd wel een tint tussen die bij jou matcht. 

Welke foundation gebruik jij?

Liefs,

Reacties

 1. Super handig! Ik gebruik zelf ook die van de Catrice en ik ben erg tevreden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan! Ik vind die van Catrice ook echt super. 😍

   Verwijderen
 2. Gelukkig heb ik geen hele lichte huid maar voor vele is dit wel een oplossing!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik die van Catrice al jaren. All matt plus, echt een top foundation !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, ik ook al jaren! Jammer dat hij elke keer wat duurder word. Maar hijs het geld waard!

   Verwijderen
 4. Fijn dat er zoveel foundations zijn voor een lichte huid. Ik gebruik er ook eentje van Catrice ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed! Ik heb een vrij lichte huidskleur, dus ik ga zeker even de revlon foundations checken!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands