social icons

search

more from the blog

Decubal verzorgingsproducten review.

Een tijdje geleden ontving ik een aantal producten van Decubal om te reviewen. Ik heb ze uitgebreid getest, deze producten zijn namelijk echt veel te lang blijven liggen in mijn nog te reviewen la, dus het word hoog tijd om ze eens te gaan bespreken! In dit artikel geef ik jullie mijn mening over de verzorgingsproducten van het merk Decubal.

Ik ontving dus vier verzorgingsproducten uit de collectie van Decubal. Een merk met verzorgingsproducten voor de droge huid. Dit merk is bij verschillende drogisterijen en online te koop. Zelf heb ik dit merk nog nooit gespot in een drogisterij, maar ik heb ergens gelezen dat dit merk te vinden is in verschillende Kruidvat filialen. Mocht je het niet kunnen vinden, Decubal heeft ook een webshop.

Douche Foam
Informatie over het product:
'' Stap onder de douche met Decubal Douche Foam en het rijke schuim voelt als een weldaad voor je droge, gevoelige huid. Masseer het zachte schuim over je vochtige lichaam en geniet. Tijdens het douchen wordt je huid in de watten gelegd met verzachtende vitamine B5 (panthenol) en hydraterende glycerine. Douchen met Decubal Douche Foam betekent een ongekend wellness gevoel, dat mede te danken is aan de allergeenvrije (!), frisse citrusgeur en de ontspannend geur van lavendel. ''

Kenmerken
 • Bevat een allergeenvrij parfum van frisse citrusgeur met een vleugje lavendel
 • Met vitamine B5 voor een zachte huid
 • Bevat glycerine voor intense hydratatie
 • Voor de droge en gevoelige huid
 • Parabenenvrij

Mijn mening
Ik ben al jaren dol op douchefoams, jammer genoeg kost het vaak aardig wat en ga ik snel door een flacon heen, omdat ik er zo enthousiast mee ben onder de douche. Deze is qua prijs heel erg budget, dus dat is mooi! Ik gebruik deze foam met liefde onder de douche. Schuimt heerlijk, maakt de huid schoon en laat de huid zacht aan voelen. Ruikt overigens ook lekker, maar gelukkig niet te overheersend! Heel fijn dat er geen parabenen in zitten, jammer genoeg wel parfum. Is voor de erge gevoelige huid niet zo fijn, maar mijn huid reageert er niet op. Ik vind het een hele fijne douchefoam! Niet zo geweldig als de Rituals douchefoams qua geur, maar werkt wel goed. Prijs is €8,99 voor 200 ML.

Handcréme
Informatie over het product:

'' Met actief verzorgende ingrediënten, zoals hyaluronzuur, die je droge handen intensief verzorgen. De handcrème heeft een lichte samenstelling en trekt gelijk in de huid zonder vettig aan te voelen. Mocht je last hebben van kloven, gebruik dan eerst Decubal Intensief Crème. Als de kloven zijn verdwenen kun je, je handen dagelijks verzorgen met de handcrème. ''

Kenmerken
 • Bevat 37% lipiden
 • Voor droge en gevoelige handen
 • Parfum- en parabenenvrij
 • Met natuurlijke lipiden en oliën die de handen zacht en soepel maken
 • Vitamine E & hyaluronzuur zorgen voor hydratatie en bescherming

Mijn mening
Handcrémes, ik weet het niet. Zoveel handcrémes in mijn stash en toch gebruik ik het bijna nooit. Ik moet echt vaker handcréme gaan gebruiken! Je eerste tekenen van ouderdom (en vaak meestal meteen de meest duidelijkste) zijn te zien aan je handen. Ik gebruik handcréme vooral vaak in de winter, als ik merk dat mijn handen wat droger worden. Ik heb een gecombineerde huid, sommige delen droog en sommige delen juist niet. Mijn handen zijn bijna nooit aan de droge kant, daarom vergeet ik het vaak om ze in te smeren. Maar ik vind deze handcréme heel erg fijn! Maakt de huid lekker soepel en de créme trekt redelijk snel in. Prijs is €7,99 voor 100 ML.

Gezichtscréme
Informatie over het product:

'' Decubal Gezichtscrème Vitaal is een extra voedende en hydraterende gezichtscrème, speciaal ontwikkeld voor het verzorgen en herstellen van de droge huid. De crème herstelt, hydrateert, verzacht de huid en gaat tevens roodheid en schilfering tegen. Door de unieke mix van huideigen lipiden en natuurlijke oliën dringt de crème diep in de huid en biedt langdurige bescherming. Dubbelzijdige werking. De crème bevat huididentieke lipiden, hierdoor voelt men direct de verzachtende en verzorgende werking op de droge huid. De crème bevat bovendien vitamine B3, die de aanmaak van lipiden in de huid stimuleert. Daarmee kan de huid zichzelf van binnenuit verzorgen en herstellen. ''

Kenmerken
 • Bevat 18% lipiden
 • Voor de droge en gevoelige gezichtshuid
 • Parfum- en parabenenvrij
 • De gezichtscrème zit in een hygiënische dispenser
 • Met jojoba olie en shea butter voor een kalme en zachte huid

Mijn mening
Ik ben dol op deze dagcréme! Dit product gebruik ik bijna dagelijks. Het is een hele fijne voedende créme, die je huid lekker zacht en verzorgd aan laat voelen. Deze dagcréme is vrij mild voor de huid, dus de perfecte dagcréme voor mensen met een gevoelige huid! Hij hydrateerd de huid goed, het is niet voor niks een dagcréme voor de droge huid. Prijs is €12,50 voor 50 ML.

Nachtmasker
Informatie over het product:

'' Deze crème is speciaal ontwikkeld om de huid ’s nachts een boost te geven. Een speciaal peptide vermindert fijne lijntjes en rimpels. Daarnaast wordt het ontstaan van nieuwe rimpels tegengegaan. De huid wordt optimaal gehydrateerd met glycerine, terwijl shea butter en jojoba olie de huid verzachten en versoepelen. Het Decubal Nachtmasker hoeft niet te worden afgespoeld en kan in plaats van een nachtcrème gebruikt worden. ''

Kenmerken
 • Bevat 6% lipiden
 • Voor de droge en gevoelige gezichtshuid
 • Parfum- en parabenenvrij
 • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
 • Shea butter en jojoba olie verzachten en versoepelen de huid


Mijn mening
Dit product gebruik ik het minst van allemaal, het is een nachtmasker. Een super hydraterende créme die je huid in een nacht voed en verzorgd. Ik gebruik dit nachtmasker alleen als mijn huid echt een oppepper nodig heeft en mega droog is. Anders maakt het mijn huid te vettig. Ik denk dat dit voor vele een favoriet product kan zijn, aangezien hij de huid echt heel erg hydrateerd. Mocht je zelf al een vette huid hebben, is dit product drie keer niks voor jou. Maar voor een gecombineerde huid is het af en toe heel fijn om te gebruiken. Prijs €9,99 voor 50 ML.

Substantie van de crémes.

Substantie van de douchefoam.

Sinds kort hebben sommige producten van Decubal een vernieuwde verpakking. De producten hebben een nieuw jasje gekregen, dus sommige van de flacons zien er anders uit dan op de foto's hierboven. De flacons vind ik er nu veel leuker uit zien! 

Decubal heeft een groot assortiment van verschillende producten. Zowel voor het haar, lichaam en gezicht. Allemaal verzorging! De webshop van Decubal vind je hier.

Reacties

 1. Wat leuk om zo een nieuw merk te leren kennen. Ik heb het nog niet eerder gezien! De dagcreme en de douchefoam spreken mij het meeste aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. kende het merk nog niet maar klinkt goed! leuke foto's ook met de marble achtergrond :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehh ik kende het merk nog helemaal niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit merk kende ik nog niet. Ik vind douche foams ook altijd super! Lekker vol en romig, zalig.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands