social icons

search

more from the blog

Drogistplein review + make-up look.

Drogistplein stuurde mij een tijdje geleden een aantal producten op, echt pareltjes van producten. Vandaag is het dan tijd om ze te bespreken, vijf make-up producten die ik ga reviewen. Ik ben erg onder de indruk van de producten ik heb ze ook al een tijdje gebruikt. Ik heb met alle producten (en wat andere producten) ook nog een look gemaakt. Dus kijk zeker veder als je benieuwd bent naar deze producten!

Producten die ik ontvangen heb:


Allemaal producten van het merk Maybelline. Ik had zelf nog geen producten van dit merk in mijn stash, op eentje na dan. Ik had een Color Tattoo van Maybelline, mijn favoriete oogschaduwbasis ooit. Geen enkele eyeprimer werkt zo fijn als de color tattoo. Dit product zorgt ervoor dat mijn oogschaduw de hele dag zitten.

De beautyblender
Echt een magisch eitje. Iedereen die into make-up is, heeft hier wel eens van gehoord. De beste tool als je het aan beautylovers vraagt. Hij kost wel wat, bij de meeste webshops kost de originele beautyblender €20.
 
Dream satin Foundation
Een satin finish, perfect voor mijn huidtype! Ik had nog nooit een foundation van Maybelline gebruikt maar ik ben helemaal om. Pluspunt, ze verkopen veel lichte kleuren! Nog lichtere dan deze. Ik ga zeker eens een kijkje nemen in het schap, super voor de winterse huidjes. Nu eerst nog een paar maandjes lekker bruin worden en losgaan met zelfbruiner en donkere foundation. Daarna weer tijd voor de bijna witte foundations! Deze foundation geeft een prachtige dekking, niet té maar zeker ook niet te weinig. Ik vind het een medium dekking, en de dekking is daarnaast nog op te bouwen tot een erge/betere dekking. Deze foundation is voor mij perfect, ik heb een rustige huid met af en toe wat kleine onzuiverheden maar de dekking is zo op te bouwen dat als je acne hebt, je naar mijn mening ook iets hebt aan deze foundation! Heb een gemengde huid, deze foundation blijft goed zitten en zorgt voor een mooi mat effect.

Matte color tattoo
Een matte color tattoo, dé perfecte oogschaduwbasis! Het is een lichte huidskleur, die ter vergelijking met de andere color tattoo's geen (opvallende) kleur of glitters bevat. Ik vind dit product heel fijn. Een hele goede dupe van de Mac oogschaduwprimers, de paint pots. Dit product is wel mat, dus iets droger dan de normale color tattoo's. Dus doe het potje wel goed dicht en let er op dat hij niet snel uitdrogend word. Hij droogt namelijk makkelijker en sneller uit dan de creamy color tattoo's. Ik vind dit product echt fantastisch, ik ben helemaal gek van dit product. Het enige wat er voor zorgt dat mijn oogschaduw de hele dag op z'n plaats blijft.

The blushed nudes eyeshadowpalette 
Dit palette doet me denken aan het Naked 3 palette, mooie roze tinten en perfect voor een koele ooglook. Er zitten 12 verschillende kleuren in. Van een prachtige lichte highlighter, tot aan een mooie donkere smokey kleur.
Er is al een ander oogschaduw palette van Maybelline, the nudes. Die al veel langer in Nederland te koop is. Maar the blushed nudes is nog niet zo heel lang in Nederland te verkrijgen. Veel Maybelline lovers keken echt uit naar dit product! Geen wonder.. want het is echt een plaatje!
Swatches van de eerste rij, de bovenste rij. Een mooie highlighter, die niet kan ontbreken in een oogschaduwpalette. En verschillende tinten voor op het bewegend ooglid. Hier kan je heel veel verschillende looks mee maken!
Swatches van de tweede rij, de onderste rij. Prachtige donkere kleuren! Je kan er echt heel veel verschillende looks mee maken, hele natuurlijke looks met weinig kleur, tot een donkere en/of opvallende ooglook. Alles is mogelijk!

Waterproof mascara
Geen look is af zonder mascara. Ik kreeg een waterproof mascara opgestuurd, wat echt super handig is voor in de zomer; water, zwemmen, regen. Je kent het wel. Het borsteltje is heel klein, je kunt overal makkelijk bij en hij maakt de onderste wimpers heel mooi zwart. Nog beter, hij kan tegen een traan of regendruppel! In Nederland, - en zeker aan het strand - waait het hard. Ik fiets elke ochtend naar school en dan tranen mijn ogen vaak. Gelukkig kom ik zonder panda ogen aan op school. 

De look gemaakt met alle producten.

Nivea men aftershave balm
Maybelline dream satin liquid foundation*
Etos concealer palette
T. LeClerc bananapowder
Rimmel contour kitje by Kate Moss
Maybelline color tattoo*
Maybelline the blushed nudes eyeshadowpalette*
Etos waterproof oogpotlood
Maybelline great lash waterproof mascara*
Luka cosmetics eyebrow tint Ash
Mac lipstick Pink plaid.

Ik ben heel erg enthousiast over deze producten! Ik gebruik ze met heel veel liefde. Kijk zeker eens op de webshop Drogistplein voor heel veel verschillende merken, make-up & verzorging voor goede prijsjes met vaak hele fijne acties! Verzending is supersnel, en er is een groot assortiment.

Heb jij ervaringen met een van deze producten?

Liefs,

Reacties

  1. Mooie producten heb je gekregen. Fijn dat je kunt opbouwen met Dream satin Foundation. De Mabelline palette vind ik zo mooi. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie producten en mooie fotos.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands