social icons

search

more from the blog

Five Things about me. #1

Jaa, weer een persoonlijk artikel! Ik heb een lijstje gemaakt van vijf dingen over mij persoonlijk, dat kunnen allerlei random dingen zijn! Waarschijnlijk ga ik nog meer van dit soort artikelen maken, aangezien er zeker meer dan vijf dingen over mij te vertellen zijn. Dus dit is #1. Zo leren jullie mij steeds beter kennen!


 1. Ik heb vanaf mijn elfde al verschillende blogs gehad, maar blog pas het laatste jaar op een manier waarop ik het al lang wilde doen. Omdat ik al jaren blog, en ik heel erg verbeterd ben op verschillende vlakken van het bloggen. Mijn lay-out, schrijfstyle en productfoto's zijn qua kwaliteit veranderd!
 2. Vroeger hadden wij een Dikkie Dik kat. Voor wie Dikkie Dik niet kent, een oranje kater met bruine streepjes. Helaas is hij toen ik negen was overleden. Ben nu meer een hondenmens -door die lieve schat op de bovenstaande foto!- maar katten zijn ook echt leuk. 
 3. Ik heb vroeger haar tot aan mijn kont gehad. Toen ik heel erg klein en jong was, had ik echt mega lang haar! Toen heb ik rond mijn achtste/zevende het in een keer heel erg kort geknipt. Daarna had ik heel erg spijt, en vond ik het niet zo heel leuk om naar de kapper te gaan. Maar nu ben ik blij met de lengte die ik heb. Het mag zelfs wat korter! :)
 4. Ik vind pizza's niet mega heaven, ik vind sommige pizza's wel lekker, maar ben niet mega fan. Het behoord totaal niet tot mijn lievelingseten. Ik eet het wel en ik kan er ook wel van genieten, gelukkig!
 5. Ik zou in de toekomst heel erg graag gaan reizen. Ik ga niet heel ver weg op vakantie, dat komt omdat we onze hond graag mee willen nemen, twee mensen uit mijn gezin hoogtevrees hebben en niet houden van vliegtuigen. Het is ook veel te duur, en Nederland/België/Duitsland zijn ook gewoon hele leuke landen om naar op vakantie te gaan! Ik heb een lijstje in mijn hoofd van waar ik heeel graag heen wil, vooral veel warme landen met mooie witte stranden en een mooie natuur.

Dat was het dan! Herken jij jezelf een beetje in mij, haha? Oh en vertel eens iets over jou! Een random feitje over jezelf!

Liefs, 

Reacties

 1. Ik blog over wat mijn interesseert op dit moment. In de toekomst zullen we wel zien. Leuk om te weten dat je verschillende ervaringen hebt met je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben juist echt pizza en carpaccio verslaafd! leuk om te lezen liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands