social icons

search

more from the blog

Golden Rose make-up producten review.

Daar ben ik weer met een make-up review! Twee weken geleden ontving ik een heel leuk pakketje met wat producten van Golden Rose, een heel mooi chique merk met heel veel verschillende producten. Ik ontving een highlighter stick, een oogschaduwpalette en een foundation. En vandaag deel ik met jullie mijn mening over deze drie producten.


Verpakking
De producten komen in mooie verpakkingen. Mooie doosjes en met een prachtige bedrukking. Elk product heeft iets van een zwart en goud in zich. Ik vind de producten er goed uitzien, vooral de highlighter en foundation. Het oogschaduwdoosje zit een beetje goedkoop in elkaar. Maar dat is mijn persoonlijke mening. Het doosje ziet er niet, zoals alle andere producten van Golden Rose, heel erg luxe uit. Maar, de pigmentatie van de oogschaduws maakt dan wel weer een hele hoop goed!

Highlighter stick
Informatie over het product
''Geef je gezicht een prachtige highlight met een gemakkelijk stick. Je zult stralen als een ster! Te gebruiken voor gezicht en decolleté door de speciale formulering. Gebruik het natural op je schone gezicht of over je bestaande make-up heen. Beste te gebruiken net boven de jukbeenderen, de binnenste hoek van de ogen, net onder de wenkbrauwen, de binnenste hoek van de ogen en andere gebieden om direct de belangrijke punten in uw gezicht te highlighten''.
Mijn mening
Het is een roze highlighter in stickvorm, iets wat ik zelf nog niet in mijn stash had. In een woord, wauw! Ik ben normaal nooit zo van de cream producten maar dit product is echt favoriet geworden. Weer een fijne highlighter bij mijn collectie! Prima pigment, niet te weinig maar ook niet te veel. Heel goed op te bouwen en makkelijk te blenden. Ik ben fan!
Hierboven zie je de swatch op mijn arm. Het is een roze highlighter, maar de roze kleur is niet té heftig aanwezig.

Satin fluid foundation
Informatie over het product
'' In iedere productlijn heb je een klassieker, een product waar het merkt groot mee geworden is. Bij Golden Rose is de vloeibare Fluid Foundation een allemansvriend. Een prachtige vloeibare foundation. Het is een lang houdbare make-up die u de hele dag verzekert van een matte finish van het gezicht. De foundation is op siliconen-basis en olie-vrij. Verrijkt met vitamine E dat de huid verzorgt en een SPF 15 dat beschermt tegen de schadelijke stralen van de zon. Voor alle huidtypen geschikt''. 
Mijn mening
Yeas, een lichte kleur foundation! Ik probeer de laatste tijd heel veel foundations waardoor ik heel veel toppertjes leer kennen en elke ochtend een moeilijke keuze moet maken, want welke foundation doe ik op? Mocht ik er niet uitkomen, kan ik altijd nog mengen! Ik heb deze foundation de afgelopen twee weken goed getest en ik vind het een heel fijn product. Je kunt de dekking zelf bepalen, en de foundation is heel mooi mat. Blijf goed zitten en ik vind hem heel zuinig en fijn in gebruik.

Pro eyeshadow palette
Informatie over het product
''Deze Selective Color Palette bestaat uit 12 tinten oogschaduw in 3 lijnen. Met deze 12 geharmoniseerde tinten kunt u van een natuurlijke blik tot dramatische perfecte oog make-up creëren. Elk palet bestaat uit mat, satijn, parel/shimmer tinten geproduceerd met gemicroniseerde pigmenten die direct kleur geeft. Door haar zijdezachte textuur makkelijk aan te brengen, uiteraard long lasting! ''.
Mijn mening
Het pigment is heel goed. Er zijn heel veel verschillende versies van deze palette en er zijn zeker nog wat palettes die er heel goed uit zien! Ik ben ook heel erg benieuwd naar heel wat andere producten. Pigment is helemaal prachtig met een oogschaduwprimer eronder, en blijft heel lang zitten. Heel leuk palette voor zachte lente looks.

Ik ben heel erg te spreken over deze producten van Golden Rose. Er zijn nog heel wat producten er super goed uitzien, waar ik ook heel benieuwd naar ben! Neem zeker even een kijkje als je er benieuwd naar bent.

Prijzen
Oogschaduwpalette €12,95
Foundation €19,95
Highlighter stick €12,95

Je kunt deze en alle andere producten van Golden Rose hier bestellen.
Heb jij iets van Golden Rose in jouw stash?

Liefs,

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands