social icons

search

more from the blog

Mac replica lipstick vergelijken met een echte.

Iedereen kent het merk MAC. Maar niet iedereen kan het betalen. Er zijn heel veel neppe producten in omloop, via allerlei Chinese webshops maar sinds een tijdje ook op het internet. Ben normaal een hard persoon, replica is slecht en er zitten gevaarlijke ingrediënten in. Ik vooroordeel. Een webshop op Instagram vroeg aan mij of ik een replica product wilde reviewen en vergelijken met de echte. En vandaag is dan het moment aangebroken, mijn review.
Ik oordeelde vrij duidelijk, koop gewoon de echte en koop geen replica producten. Ben ik het gedeeltelijk nog mee eens, want je weet niet hoe het allemaal gemaakt wordt. Geen idee of het hygiënisch is in de fabriekjes. Toch wilde ik het eens in mijn leven proberen. Ik heb momenteel twee echte MAC lipsticks, dus ik kan de verschillen heel goed zien.
Er is duidelijk verschil te zien. Op de foto is het niet heel duidelijk te zien, maar de replica lipstick is een stuk dikker, de huls is wat breder. Veder merk ik ook nog verschillen aan de huls zelf, de kleur is anders dan die van de echte. De echte MAC lipsticks lijken wat donkerder, echt zwart en de replica is meer heel donkergrijs / zwart met een lichtere gloed. Het is geen mega groot verschil, maar subtiel en duidelijk genoeg om het op te merken.

En dan de doosjes. Ja, ook hier duidelijk verschil. Het neppe doosje zit slordiger in elkaar en is van slechtere kwaliteit karton. Het ene doosje heb ik nu al bijna een half jaar, en ziet er nog steeds zo uit. Het doosje van de echte MAC lipstick is dus veel steviger en netter afgewerkt.
Hieronder de naamplakkers. Zoals je ziet heet de replica lipstick Please me. Maar let op, het is een totaal andere kleur dan de echte Please me. De replica lipstick heet wel Please me, maar lijkt er niet eens op qua kleur. Goed om rekening mee te houden!
Er hier zie je dan hoe de lipstick(s) er uit zien. De echte lipstick is trouwens Pink Plaid, een hele mooie roze kleur met een koele ondertoon. De replica is echt een opvallende lipstick, in de huls, maar ook op de lippen!
Hier zie je nog een keer de lipstick in de huls. Het logo wijkt qua lettertype en grote wat af aan de echte lipsticks van MAC.
Swatches van beide kleuren op mijn arm. Pink plaid is een matte kleur, en Please me hoort een retro matte kleur te zijn, als je het doosje geloven moet. Dat is het gelukkig niet, er zit een glansje in maar die verdwijnt na enkele minuten en dan word de lipkleur semi mat.
Dit is hoe de kleur er uitziet op mijn lippen. Excuses voor de vreselijke foto. Het is wel echt een knaller. Op de foto lijkt de kleur op de lipstick van mac Candy JumJum. Maar in het echt zit er iets meer rood in dan roze, een hintje rood tussen al het roze. Ik vind 'm heel mooi!
Mijn eindoordeel, eigenlijk heeft de lipstick mij blij verrast. Het is niet te vergelijken met echte MAC producten, en er zijn hele duidelijke verschillen maar ik vind dat de replica het ook niet slecht doet. De kleur is mooi en het is een fijne lipstick. Als je echt opzoek bent naar een top lipstick zou ik gewoon wat meer geld neerleggen voor je lipproduct, maar mocht je opzoek zijn naar replica producten omdat ze lijken op echte producten is dit een heel goed alternatief. Ik vind het een fijne lipstick en een hele mooie kleur. Maar neppe producten zouden nooit zo zijn als de echte. Kies gewoon wat jij fijn vind en neer wil leggen voor een product.

De MAC lipstick heb ik ontvangen van de instagram pagina 'Yasminsfashionx' En ze verkoopt heel veel verschillende replica producten. Verzend naar Nederland en België. Binnenkort komt er waarschijnlijk de MAC Cinderella edition bij haar te koop, dus mocht je daarvan iets willen hebben, neem zeker even een kijkje op haar account. Ze is betrouwbaar, en het pakketje komt goed verpakt aan. Ze houdt vaak acties en de lipsticks zijn voor 5,00 bij haar te koop.

Liefs,

Reacties

 1. Wat zijn het super mooie kleuren meid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zal niet voor nep kiezen, dan koop ik liever een echte MAC. Ik heb nog nooit een MAC gekocht, misschien ooit. Ik lees er zo veel over dat MAC zo gewoon geworden is, net als alle andere lipstick. Wie weet als ik er ooit een koop dan wordt ik er super verliefd op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Snap ik! Mac lipsticks zijn echt behoorlijk gehyped. Ik had er twee (laatst een verkocht). Ze zijn wel fijn, en heel mooi maar niet ge-wel-dig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie wel vaker van die replica's, maar heb er nog nooit een review over gelezen. Fijn om te weten dat het wel goed is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dan heeft ze je flink opgelicht. De dingen die ze verkoopt komen rechtstreeks vanuit AliExpress of Ebay. Geweldige (nep) producten voor een erg lage prijs. Je hoeft je geen zorgen te maken om de kwaliteit. In China en Japan werken ze meer met natuurlijke producten dan hier in Europa. Wel zullen de 'kwaliteits'eisen wat minder zijn in die landen.

  Wel een erg mooie lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er zelf bewust van dat alle replica producten (of het nu make-up, kleding of andere items zijn) ingekocht zijn vanuit AliExpress of Ebay. Ik heb er zelf geen problemen mee, aangezien je bij AliExpress de kans hebt dat je pakketje niet eens aankomt. Bedankt voor je reactie! <3

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands