social icons

search

more from the blog

Unboxing pakketje van Body&Fitshop.

Daar ben ik weer met een unboxing, en deze keer heel iets anders dan normaal! Geen make-up, maar voeding. Ik ontving een heel leuk pakketje van Body&Fitshop met allemaal leuke goodies. Ik mocht voor een bepaald bedrag wat dingen uitzoeken, en daar heb ik flink wat leuke dingen van besteld! Vandaag laat ik jullie allemaal zien wat ik heb gekocht.

Laatste tijd ben ik me steeds meer aan het verdiepen in gezonde voeding en meer uit jezelf halen. Omdat ik zo op 'de gezonde toer' ben, heb ik heel wat leuke en lekkere dingen kunnen bestellen! Vooral veel om lekkere ontbijtjes en tussendoortjes mee te maken. Hieronder kan je zien wat ik allemaal bestelde.
Hierboven zie je twee verpakkingen waarvan ik heerlijke ontbijtjes kan maken! Ik koos ervoor om musli én havermout te bestellen. Ik ontbijt eigenlijk bijna nooit meer vloeibaar, terwijl ik dat vroeger wel altijd deed, met brinta. Aangezien ik toch al niet zo'n grote ontbijter ben, maar ik het wel nodig vind om te doen, ga ik vanaf nu weer over op meer kwark en musli / havermout! Hier kan ik wel een tijdje mee vooruit. 
Ik bestelde ook nog twee mega potten (500 gram per stuk) met allemaal verschillende dingen erin om je smoothie/shake/kwark lekkerder te maken. Hier heb ik beide al wat van op in mijn kwark, het is echt heel lekker als tussendoortje en/of ontbijt. Nog nooit zoiets gezien in de winkel, en ook nog nooit geprobeerd maar ik ben nu al enthousiast. Er zijn heel veel verschillende smaken van.
En dan nog een pot, maar dan met nootjes, allemaal verschillende noten. Ik at bijna nooit noten, dus ik was wel benieuwd of ik het lekker zou vinden. Maar ik heb er inmiddels al aardig wat van op, er zitten niet alleen allemaal verschillende noten in, maar ook gedroogd fruit. Rozijnen, cranberries, moerbeibessen en goijbessen. Heerlijk potje om uit te snoepen, en veel gezonder dan een bak met koek of snoep.
Inhoud van de potten. Flink gevuld!
 Dan bestelde ik ook nog wat losse dingen. En elk in een andere categorie. Bij elke bestelling kun je een cadeautje uitkiezen (hoe lief!) en ik koos voor een milkshake. Ben zelf niet zo'n fan van (milk)shakes, maar mijn zus wel! Dus die krijgt hem van mij weer cadeau. Veder twee verpakkingen om mee te detoxen, ik ga namelijk samen met mijn zus een maandje detoxen. Ik wil gezonder leven en zij is bezig met afvallen, dus we gaan er samen voor! Om het bedrag compleet te maken koos ik ook nog voor een lekker sapje, ze verkopen sapjes in heel veel verschillende smaken en ik koos voor de smaak blauwe bessen. Heel benieuwd!
In elke detox verpakking zitten 30 pillen, het is een maand-verpakking dus je kan er een maand lang plezier van hebben. Ik heb nog nooit aan detoxen gedaan, maar als ik op vakantie geweest ben, in mij zomervakantie ga ik het voor het eerst doen. Komt zeker nog een artikeltje over online! De pillen zijn onwijs goedkoop, je betaald maar afgerond 4 euro voor een maand-verpakking.
Mijn favorietjes! De rozijnen, cranberries, moerbeibessen en goijbessen zijn groot favoriet!

Ik ga de komende tijd alles proeven en eten, er komt zeker nog wel een artikel online over mijn ervaringen. Neem zeker even een kijkje op de webshop van Body&Fitshop, ze verkopen onwijs veel verschillende merken, producten en dingetjes! Van hele coole shakebekers tot aan cupcakemakers, sportkleding en superfood.

Heb jij wel eens wat bij Body&Fitshop besteld?
Liefs,

Reacties

 1. Erg leuk en vooral gezond natuurlijk, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi pakket!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je mocht bestellen! Body & Fit is echt een geweldige shop! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En? Hoeveel kilo is je zus al afgevallen als ik vragen mag? ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands