social icons

search

more from the blog

5 x Liquid lipsticks.


Liquid lipstick, een product die steeds meer op de markt verschijnt! Ik zelf ben sinds kort echt dol op liquid lipsticks. Ze blijven uren zitten, zijn er van verschillende merken en te koop in verschillende kleuren. Vandaag laat ik vijf verschillende liquid lipsticks zien van verschillende merken en van verschillende prijsklassen. 

Sleek Matte me Ultra smooth matte lipcream. In een prachtige rode tint, lekker knallend voor de zomer! Budget optie nummer 1.

Een matte liquid lipstick van Maybelline. Sinds kort verkrijgbaar in drogisterijen.  Een mooie draagbare lichtroze kleur. Budget optie nummer 2.

Liquid lipstick van het merk Ofra. Een merk die niet heel makkelijk verkrijgbaar is, wel via verschillende webshops! Dit is een echte knalkleur, prachtige lipkleur voor naar een feestje! Deze kost al iets meer, zo rond de €20. Iets minder budgetproof dan de vorige twee. Vanaf hier gaat de prijs omhoog.

Misschien nog wel de meest bekendste liquid lipsticks! Liquid lipsticks van Anastasia Beverly Hills. De kleur van deze liquid lipstick is perfect voor everyday, maar toch wat opvallender. Mauve/paarsig- roze.

En dan de duurste van de vijf, een liquid lipstick van Stilla. Een super mooi highend make-up merk. Deze lipstick is heel mooi voor in de lente, een prachtige lichtroze met een hintje lila er in.

Dat waren ze dan al weer, de 5 liquid lipsticks van deze keer! Mocht je suggesties hebben voor het volgende '5x .... ' artikel, let me know!

Welk merk vind jij het fijnste op het gebied van liquid lipsticks?

Liefs,

Reacties

  1. Oeh, nummer 2, 4 en 5 vind ik er heel mooi uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige lipsticks! Die van Anastacia zijn super.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie allemaal zeg! Ik word er helemaal hebberig van :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands