social icons

search

more from the blog

Beautybudgettip: Beautyblender wassen dit handzeepje.


Vandaag heb ik weer een beautybudgettip voor jullie, dit maal een super handige tip namelijk een manier om je kwasten (en dan de beautyblender in het bijzonder) schoon te maken. Het kost weinig geld, is zuinig in gebruik en maakt ontzettend goed schoon.

Ik ontdekte het per ongeluk, waarom heb ik het nog nooit ergens anders gelezen? Ik ontving dit zeepje laatst van de webshop Drogistplein, het zeepje is van het merk Phillippe by Almada, het merk staat bekend om zijn producten met ezelinnenmelk. Het zou de huid veel goeds doen, en je huid ook onwijs zacht moeten maken. Ik gebruik nooit zeepblokjes want ik gebruik vloeibare zeep onder de douche. 

Een Beautyblender is een sponsje, en dus wat moeilijker schoon te maken dan normale kwasten. Maar toch is het mogelijk om hem helemaal schoon te krijgen, weer knalroze hoe hij hoort te zijn. Namelijk zonder vieze foundation vlekken.

Ik verbaasde me over hoe snel hij schoon werd met dit handzeepje. Het zeepje is helemaal niet duur, ik ben heel enthousiast! Normaal gebruik ik altijd babyshampoo om mijn kwasten te reinigen, maar ik merkte dat mijn Beautyblender er niet goed schoon van werd. Het duurde ook veel langer om hem schoon te maken met babyshampoo dan met het Phillippe by Almada zeepje. Ik had er veel water voor nodig en het duurde een paar minuten voor de Beautyblender vlekvrij van foundation was.

Een super handige tip dus! Ik moest hem even met jullie delen. Je kunt het zeepje natuurlijk ook gewoon gebruiken als handzeepje / badzeepje, hij maakt de huid ontzettend zacht.

Het zeepje is te koop bij Drogistplein, weegt 75 gram en kost €4,95. Je vind 'm hier!
Heb jij een beautyblender? Zoja, hoe reinig jij hem? 

Liefs,

Reacties

  1. Fijn artikel! Ik ben echt gek op me beautyblender! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super handig, die van mij wordt inderdaad lastig schoon!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands