social icons

search

more from the blog

Drie hele leuke zomerse telefoonhoesjes.Hoe leuk is het om je telefoonhoesje af te stemmen op iets. Bijvoorbeeld op iets wat je leuk vind, een herinnering of een leuk plaatje die iets voor betekend. Geef je mobiel ook een nieuw, zomers jasje en je bent helemaal ready voor de zomer. Ik vond het leuk om hier een artikel over te maken, dus ik heb drie hele leuke zomerse telefoonhoesjes op een rijtje gezet. Hoe schattig zijn ze?!


Ik vind deze hoesjes echt heel leuk. Er zit een heel leuk zomers tintje aan, door de blauwe kleuren, zand en de zee. Parasollen en waterbanden. I like them! Zelf vind ik het echt super leuk om te wisselen van telefoonhoesjes, het is toch een soort van accessoire voor om je mobiel.

Welke van de drie vind jij het leukste?

Liefs,

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands