social icons

search

more from the blog

High end make-up producten wishlist.


Ik ben echt een budget make-up lover, omdat ik de merken die ik gebruik fijn vind maar ook omdat ik niet een paar tientjes neer wil/kan leggen voor één make-up product. Tuurlijk klopt mijn hartje wel voor high-end make-up producten! Dus mocht ik eens de loterij winnen, heb ik mijn wishlistje al klaar ;) No joke, ik heb een serieuze high-end wishlist. Wat duurdere make-up producten waar wel van kan dromen.Whoepss, heel veel dure dingen! Dit zijn de producten waarvan ik een wauw gevoel krijg, ze zijn dan misschien wel veel te duur voor op dit moment, wie weet in de toekomst! You never know, misschien zit er over een tijdje een van deze beauty's in mijn stash. ;D

Heel veel producten komen van de webshop Parfumswinkel af, en nee dit is niet gesponsord. :) Ik deel graag met jullie deze tip, ze verkopen heel veel geuren, make-up en verzorging van high-end merken voor een hele goede prijs. Mega veel kortingen en een groot aanbod!

Wat staat op jouw high-end lijstje?

Liefs,

Reacties

 1. Leuke items. Zo'n Dior oogschaduw palette staat bij mij ook nog op de wishlist. Zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind ze er ook echt geweldig uitzien, zoveel verschillende paletten! Ben benieuwd naar de kwaliteit van de oogschaduws.

   Verwijderen
 2. Daar zitten echt hele mooie dingen bij! Ik heb de 3 naked palettes van Urban Decay op mijn wishlist oa. Ook een Smashbox primer en een Bobbi Brown Shimmer Brick. Zucht...haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohja, Shimmer Bricks zien er ook geweldig uit! Vind alleen dat ze waarschijnlijk niet superveel aan mijn stash zouden toevoegen, en ze zijn zo duur. Vandaar dat ze niet op mijn wishlist staan. Maar ze zien er geweldig uit!

   Verwijderen
 3. Awesome wishlist, veel mooie producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie producten, ik heb nu een nieuwe matte lipstick van MAC hoog op mijn wishlist staan. Misschien is het morgen mijn geluksdag en ga ik mezelf verwennen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk, soms moet je jezelf gewoon even verwennen, gun het jezelf. Heel veel plezier alvast met de lipstick! :)

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands