High end make-up producten wishlist.

27 juli


Ik ben echt een budget make-up lover, omdat ik de merken die ik gebruik fijn vind maar ook omdat ik niet een paar tientjes neer wil/kan leggen voor één make-up product. Tuurlijk klopt mijn hartje wel voor high-end make-up producten! Dus mocht ik eens de loterij winnen, heb ik mijn wishlistje al klaar ;) No joke, ik heb een serieuze high-end wishlist. Wat duurdere make-up producten waar wel van kan dromen.Whoepss, heel veel dure dingen! Dit zijn de producten waarvan ik een wauw gevoel krijg, ze zijn dan misschien wel veel te duur voor op dit moment, wie weet in de toekomst! You never know, misschien zit er over een tijdje een van deze beauty's in mijn stash. ;D

Heel veel producten komen van de webshop Parfumswinkel af, en nee dit is niet gesponsord. :) Ik deel graag met jullie deze tip, ze verkopen heel veel geuren, make-up en verzorging van high-end merken voor een hele goede prijs. Mega veel kortingen en een groot aanbod!

Wat staat op jouw high-end lijstje?

Liefs,

You Might Also Like

9 opmerking.