social icons

search

more from the blog

Inhoud Beautybox van de maand Juli.

Ik ontving weer een goedgevulde Beautybox van de maand Juli. Door omstandigheden komt dit artikel veel later online, dus je kunt deze box waarschijnlijk niet meer bestellen. Maar toch vond ik het wel leuk om de inhoud te laten zien. Hele leuke, handige producten die goed van pas kunnen komen. De tweede Branded Beautybox, dit keer van het merk Affect.
Fixing powder


Bronzer


Mini blush


Loose eyeshadow & Matt mono eyeshadowSwatches
Mono eyeshadow - bronzer - blush - pigment.

Dit zijn alle vijf de producten die in de branded beautybox #2 van deze maand zaten. Het poolse merk Affect is veel belovend, ik vind het hele leuke producten van een goede kwaliteit en de producten hebben een goede pigmentatie, ik ben onder de indruk!

Liefs,

Reacties

 1. Super mooie pigment!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mee eens! Hele mooie pigmentatie en is mooi in elke ooglook. Liefs,

   Verwijderen
 2. Amai wat een pigmentatie, ik kende het merk nog niet. Maar het ziet er dik oké uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands