social icons

search

more from the blog

Medex Sun with sense zelfbruiner review.

Zon, zee, strand. En af en toe een beetje zelfbruiner. Vandaag heb ik een review over een zelfbruiner. Sinds vorig jaar gebruik ik af en toe zelfbruiner. Van verschillende merken, en ik heb de laatste tijd een zelfbruiner getest die ik in dit artikel uitgebreid ga reviewen. Van Medex ontving ik de Sun with sense zelfbruiner uit de sun with sense lijn en ik laat jullie weten wat ik er van vind met allerlei informatie.

Zoals ik al zei is het een zelfbruiner uit een bepaalde lijn, er zijn dus nog een aantal producten die bij deze lijn horen. De lijn heet Sun with sense en staat voor gezond zonnen, want MEDEX Sun with Sense biedt voor elke zonsituatie en elk huidtype een passend zonneproduct om onbezorgd in de zon te kunnen vertoeven.

De Sun with Sense serie bestaat uit de volgende producten

 1. Sun with Sense Normal Skin (250ml) - NORMAL SKIN beschermt uw huid tegen UV-A en UV-B-straling en tegen de gevolgen daarvan. Het product is waterproof, waardoor het uitermate geschikt is voor gebruik tijdens watersport en strandvakanties. NORMAL SKIN bevat tevens vochtinbrengende en kalmerende bestanddelen die uw huid verzorgen als u toch nog iets zou verbranden. Indicatie voor beschermingsfactor: 15.
 2. Sun with Sense Sun Sensitive Skin (250 ml) - SUN SENSITIVE SKIN is voor mensen die hun gevoelige huid willen laten wennen aan de eerste (voorjaars)zon. Door de bruiningsversneller in SUN SENSITIVE SKIN bouwt uw huid een natuurlijke bescherming op tegen uv-straling, eerst nog ondersteund door de UV-filters uit Sun Sensitive Skin. Daarnaast houden vitaminen en plantenextracten uw huid mooi en soepel. Indicatie voor beschermingsfactor: 20.
 3. Sun with Sense High Protection (250ml) - Kinderen verdienen een goede bescherming tegen de zon, om schadelijke gevolgen van UV-straling op latere leeftijd te helpen voorkomen. Daarom is er HIGH PROTECTION voor kinderen en mensen met een (zeer) lichte huidskleur, die overgevoelig reageren op de zon. Door de hoge beschermingsfactor tegen UV-A en UV-B en waterproofformule kunt u langere tijd genieten van zon en zee. Indicatie voor beschermingsfactor: 30+.
 4. Sun with Sense After Sun (250 ml) - Door uw huid goed te verzorgen met AFTER SUN kunt u langer genieten van uw bruine kleur. AFTER SUN verzorgt uw huid na eventuele verbranding door kalmerende en voedende bestanddelen van aloë vera en kamille. AFTER SUN zorgt dat de huid soepel blijft, niet leerachtig wordt en geeft een heerlijk verkoelend effect op uw huid.
 5. Sun with Sense Self Bronzing (150 ml) - Deze zelfbruinende crème voor gelaat en lichaam zorgt ± 4 uur na het aanbrengen voor een mooie, bruine kleur. SELF BRONZING biedt ook bescherming tegen UV-straling en is daarom ook als een zonnecrème te gebruiken, waardoor het effect nog mooier wordt. Voor een donkerder resultaat adviseren wij u de crème drie dagen achtereen te gebruiken. Daarna is eens per week aanbrengen voldoende om de kleur te behouden.
 6. Sun with Sense Sun Bed (150 ml) - SUN BED is een lotion speciaal voor gebruik onder de zonnebank. Deze lotion bevat een accelerator waardoor het bruiningsproces wordt versneld. Hierdoor verhoogt u de beschermingsfactor die de huid van nature opbouwt tegen UV-straling. Daarnaast wordt het verouderingsproces in de huid vertraagd door verzorgende bestanddelen. SUN BED zorgt ervoor dat het resultaat van de zonnebank optimaal is!
 7. Sun with Sense Mountain Sun Cream (50 ml) - Neem MOUNTAIN SUN CREAM mee naar de bergen. Op grote hoogte krijgt u te maken met zeer intense UV-straling. MOUNTAIN SUN CREAM biedt een goede bescherming tegen zowel UV-A als UV-B, zodat uw huid tijdens extreme UV-condities van wintersport of bergwandeling toch niet hoeft te verbranden. Indicatie voor beschermingsfactor: 30+.

Sun with sense zelfbruiner
Informatie over het product:
'' Sun with Sense "Self Bronzing" is een zelfbruinende crème voor gelaat en lichaam. Voor gebruik de huid goed reinigen en drogen. Daarna zorgvuldig en gelijkmatig over de huid verdelen voor een optimaal resultaat, daarbij haargrens en wenkbrauwen vermijden. Was uw handen goed na gebruik. Na ± 4 uur krijgt uw huid een mooie bruine kleur. Voor een donkerder resultaat adviseren wij u de crème tenminste 3 dagen achtereen te gebruiken. "Self Bronzing" biedt tevens uv-bescherming (ong. factor 6). '' 

Deze zelfbruiner kost € 26,40 en in een tube zit 150 ML.
Mijn mening
Ik heb al een aantal zelfbruiners getest, en ik ben zeer te spreken over deze zelfbruiner. Het trekt lekker snel in, dekt vrij egaal en ik vind de kleur heel mooi natuurlijk. Niet te oranje maar ook niet te assig qua kleur. Scrubben is wel een must voordat je de zelfbruiner aanbrengt, maar dat is bij vrijwel elk zelfbruin product. Dat voorkomt vlekken en strepen. De kleur blijft niet heel lang zichtbaar, maar ook niet heel kort. Eigenlijk wel gemiddeld. Ligt er wel een beetje aan hoevaak je doucht en zwemt in water. Maar het blijft redelijk mooi op de huid na een paar dagen. De geur vind ik wat minder prettig, maar dat is een persoonlijke smaak. Gelukkig is de geur niet heel overheersend maar ik vind het niet heel lekker ruiken. Al met al ben ik tevreden en goed te spreken over deze zelfbruiner, maar ik ben niet mega enthousiast. Het is prima, en fijn in gebruik maar het geeft mij geen wauw-gevoel.
De zelfbruiner vind je hier en alle andere producten van de Sun with sense lijn kun je hier vinden.

Hoe is jouw ervaring met zelfbruiners?

Liefs,

Reacties

 1. Handig! Ik ben zelf echt heel erg wit in de zomer, daardoor zou ik best wel eens een zelfbruiner willen gebruiken. Die ik gebruikt heb waren helaas niet zo goed. Wie weet is dit wat :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ik was altijd een bleekscheet! Maar de afgelopen paar jaren word ik steeds bruiner. Yes! Momenteel 2 weken lang op vakantie in een huisje met een zonnebank dus ik word poepie bruin. :)

   Verwijderen
 2. Jammer dat je het geen wow gevoel heeft, maar ik ben wel benieuwd :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind het zelf ook heel jammer, maar het is wel een top product. Alleen geen wow factor.

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands