social icons

search

more from the blog

Review van producten Biobites.

Yaay, another food blogpost! Daar ben ik weer met een review van wat gezonde snacks. Ik mocht een aantal hele gezonde tussendoortjes ontvangen om te testen. Ik kreeg o.a een paar verschillende smaken van de lijnzaad crackers opgestuurd, en in dit artikel vertel ik wat ik er van vind met informatie over de producten en de webshop.                                                                                          

Ik ontving de volgende producten:
 • Biobites glutenvrije lijnzaad crackers Italian (4 stuks)
 • Biobites rawfood lijnzaad crackers Rozemarijn (2 stuks)
 • Biobites rawfood lijnzaad crackers Naturel (2 stuks)
 • Biobites rawfood lijnzaad crackers Indian (2 stuks)
 • Biobites glutenvrije kokos cookies Chocolate Chip (14 stuks)

De BioBites lijnzaad crackers zijn verkrijgbaar in 6 smaken: Naturel, Rozemarijn, Zeewier, Italian, Mexican en Indian. De crackers worden per 2 of per 4 verpakt.De lijnzaad crackers zijn rauw. Dit betekent dat ze voor 24 uur, op een lage temperatuur (niet meer dan 43 graden) gedroogd worden. Wat ervoor zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen behouden blijven.

De Biobites lijnzaad crackers zijn:
 1. Gluten vrij
 2. Lactose vrij
 3. Suiker vrij
 4. Gist vrij
 5. Ei vrij
 6. E-nummer vrij
Je kan ze bij verschillende punten in Amsterdam verkopen zoals o.a. bij de Vitaminstore, Tarwegraskoning, Vegabond, Biomarkt en SLA. Kijk hier voor alle verkooppunten in Nederland van Biobites.


Mijn mening over de lijnzaad crackers
Ik ben heel erg te spreken over deze crackers. Lekker knapperig, en je kunt er zoveel verschillende dingen op doen. Geen cracker hoeft hetzelfde te zijn! Wel moest ik even wennen, omdat het heel anders is dan crackers die ik normaal eet. Sommige crackers zijn glutenvrij, en dat smaakt toch anders. Mijn favoriet? Zeker te weten de naturel lijnzaad crackers. Want daar kun je alle kanten mee op, zoet of hartig. Je kunt er een heerlijk tussendoortje van maken, of gewoon zo los opeten.

Mijn mening over de Kokos cookies
Ik ben iets minder te spreken over de Kokos Cookies Chocolate chip koekjes. Simpel weg omdat ik totaal geen kokos-lover ben. Mocht je dol zijn op kokos is dit echt iets voor jou, maar ik vind het niet zo lekker. Smaken verschillen! Het zijn wel hele handige formaatjes qua koekjes, niet te klein en niet te groot. Prima voor onderweg.

Ik vind het zeker een feestje om deze producten van Biobites op te gaan eten. Gezond, maar toch ook zeker lekker. Ik ben fan! De verpakkingen van de producten vind ik heel vrolijk en zien er heel aantrekkelijk uit. Ik weet niet waarom, maar ik vind het een grote pluspunt! Leuke frisse en uitnodigende verpakking. :)
De webshop van Biobites kun je hier vinden.

Liefs,

Reacties

 1. Oeh! Ik ben wel dol op kokos, dus ik ben superbenieuwd naar de kokos chocolate chip cookies!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands