social icons

search

more from the blog

Sunglasses Milo Blue van Koopjezonnebrillen.nl


Ik ontving een hele leuke bril van de webshop Koopjezonnebrillen.nl een webshop die, zoals je waarschijnlijk wel door hebt, zonnebrillen verkoopt. Ik heb een hele mooie ronde zonnebril uitgekozen en vandaag laat ik hem aan jullie zien. Het is helemaal de tijd waarin zonnebrillen hip zijn, en er zijn zeker leuke zonnebrillen te vinden op de webshop Koop je zonnebrillen. In dit artikel laat ik zien welke ik uitkoos, en een aantal leuke brillen uit de webshop die geweldig zijn voor deze zomer. Mocht je er nog eentje zoeken, look here!
Dit is de bril die ik uitkoos, Milo Blue. Een hele opvallende, kleurrijke en ronde bril. Ik vond hem tof! Ik heb heel wat minder opvallende zonnebrillen, maar ik had wel weer zin in een knaller van een bril. Dit is wel een bril die niet bij elke outfit past, maar blauw valt nog aardig te combineren. Deze bril komt zeker nog eens voorbij in een outfitpost!
Het is een leuke bril, zit lekker is stevig en heeft een goede kwaliteit. I love this sunglasses! De webshop Koop je zonnebrillen heeft hele leuke kortingsacties. De zonnebrillen zijn al goedkoop, maar je kunt altijd profiteren van korting. Je krijgt leuke kortingen als je meerdere zonnebrillen besteld, lees hier hoe dat werkt.

Hieronder zie je een collage met verschillende brillen uit deze webshop. Voor iedereen wat wils! Er zijn zelfs zonnebrillen voor tijdens het sporten en je kunt een van de tientallen bedrukte zonnebril len uitkiezen, mocht je voor iets aparts willen gaan.

Neem zeker eens een kijkje op de webshop van Koop je zonnebrillen, je kunt daar voor verschillende soorten, kleuren, maten en monturen terecht.

Je vind de Milo Blue zonnebril en alle andere ronde zonnebrillen hier.

Liefs,

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands