Unboxing LOEK brillen.

maandag 25 juli 2016

Eindelijk ben ik aan de brillen, wist wel dat ik niet scherp zag en dat ik eigenlijk een bril nodig had, maar deed nooit de moeite om een oogmeting te doen. Een paar weken geleden vond ik het hoogtijd om toch een oogmeting te doen, en voor de rest van mijn leven door het leven te gaan als brilsmurf. Ik mocht twee hele leuke brillen uitzoeken bij LOEK.nl, en vandaag unbox ik het pakketje. Er komt nog een artikel online over de review + het concept van LOEK maar dit artikel is enkel een unboxing.

Ik koos twee hele leuke brillen uit, van hetzelfde montuur. Een grijze en een zwarte. Ik vind ze heel erg mooi!
Ik heb de brillenpootjes zelf wat aangepast, de brillen waren iets te groot waardoor ze niet heel stevig en goed op mijn hoofd zaten. Maar nu wel, dus heel handig om zelf te doen! Je hoeft daarom nooit bang te zijn dat een bestelde bril niet goed op je hoofd zit. Alles is aan te passen. Je kunt de pootjes licht buigen nadat je hem warm gemaakt hebt met een fohn.
Dit is alles wat er in het pakketje zat. Twee hele handige doosjes en fluwelen hoesjes, stevig en handig om mee te nemen. En een brillendoekje waarmee je de brillen schoon kunt maken.
LOEK Buenos Aires Zwart
Loek Buenos Aires Grijs
Dit was de unboxing. Hopelijk vond je het leuk om te zien. Er komt nog een uitgebreid artikel online over het concept van loek, en een review van de brillen. Stay tuned!

De webshop van LOEK vind je hier.

Liefs,

13 opmerkingen:

 1. Ben benieuwd naar je andere artikels! Want deze brillen zien er enorm mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie, ben er mee bezig! Je ziet het wel verschijnen. Liefs,

   Verwijderen
 2. Mooie, eenvoudige brillen! Ik ben benieuwd hoe ze je staan :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uitgebreider artikel komt 6 augustus online!:)

   Verwijderen
 3. Oeh ik vind ze ook heel mooi :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie monturen :).
  Xoxo, leoniae

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een leuk artikel en mooie monturen! Was nog niet bekend met dit merk, en het word tijd voor een nieuw montuur. Dank voor de inspiratie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Ik heb precies dezelfde bril (met dat kleine zilveren aan de bovenkant), haha. Ik kwam er dit jaar ook achter dat ik ineens een bril nodig was.. Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.