social icons

search

more from the blog

Update: Terug van vakantie, school & blogvibe!

Het is weer eens tijd voor een korte update. Het was weer even tijd om bij te kletsen. In deze blogpost ga ik het hebben over verschillende onderwerpen. Ik brand los over de zomer die er eindelijk is, dat ik terug ben van mijn fijne vakantie, de blogflow en een iets minder leuk onderwerp, school. 
De toffe bikini ontving ik van Dry&dressed.
Eindelijk zomer
Hehe, het heeft even geduurd maar het echte zomerse gevoel is daar dan eindelijk. Afgelopen paar weken heerlijk weer gehad, i'm happy! Heb nog vier weken zomervakantie, dus hoop dat het weer me niet teleur gaat stellen. Heerlijk kunnen zwemmen en zonnen in mijn bikini's. Hopelijk hebben jullie ook kunnen genieten van het lekkere weer.

Terug van vakantie
Afgelopen zaterdag kwam ik terug van vakantie, ik heb 15 hele leuke dagen gehad. Voor het eerst weer met het hele gezinnetje compleet, inclusief de hond. Bleven wel in Nederland, maar we hebben heel erg kunnen genieten van onze vakantie. Een luxe villatje, met zonnebank en sauna. Erg naar mijn zin gehad! Maar ook wel weer blij dat ik thuis ben. Heb heel veel zin om weer met van alles aan de slag te gaan.

Laatste jaartje school
Iets minder leuks, school. Heb nu gelukkig vakantie, maar ik bereid me een klein beetje voor op het laatste jaartje van de middelbare. Waarin het waarschijnlijk een en al stress gaat worden.. Geen zin in. Maar okay, ben over gegaan met fantastische cijfers dus moet me niet zo druk maken om de laatste loodjes. Al een klein percentage van de cijfers heb ik al gehaald voor de examens, dus ik weet hoe ik het jaar begin. Het word een flinke opgave om mijn blog draaiende te houden tussen alle examens door, maar ik ga mijn best doen en de uitdaging aan! Mocht het niet allemaal gaan, school gaat gewoon voor.

Blogvibe
Yess, ik zit weer in de blogflow! Heel fijn zeker nu ik vakantie heb kan ik lekker aan de gang met artikelen schrijven. Vooruitplannen is een heel goed idee. Heb overigens ook de hele site veranderd, hopelijk vinden jullie de nieuwe lay-out mooi! Ik ben tevreden.

Hoe gaat het op dit moment met jou? 
Liefs,

Reacties

 1. Heerlijk om er even 15daagjes tussenuit te zijn en dan ook nog met je hele gezin! Liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was het zeker! De tijd vloog voorbij. Bedankt voor je lieve reactie 😘

   Verwijderen
 2. Wat fijn om te lezen dat de vakantie zo geslaagd was! School komt er inderdaad weer aan, mweh :/ Kijk uit naar je nieuwe plogposts!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief en leuk dat je uitkijkt naar de nieuwe blogposts! 😏😘

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands