social icons

search

more from the blog

5 x Leuke brillen van Polette.


Ik ben dol op polette! Laatst liet ik al deze bril zien, die ik ontving van de brillen webshop. Ik mocht een bril uitzoeken, op mijn zoektocht naar dé perfecte bril kwam ik natuurlijk mega veel andere brilmonturen tegen. Dit zijn vijf brillen die ik helemaal geweldig vond, daarom laat ik ze in dit artikel zien! Ter inspiratie voor andere brildragers. Sinds ik brillen draag zie ik het echt als een accessoire en ben dol op alle verschillende monturen.Dit zijn alle monturen die ik meteen geweldig vond. Verschillende kleuren en printjes. Naast de bril die ik bestelde, vond ik deze monturen ook geweldig. Hieronder zie je de namen van alle monturen, met linkjes naar de brillen. Het zijn stuk voor stuk hele bijzondere monturen, echt leuk om lekker te matchen met je outfit. Ik zie hele leuke looks voor me waar de brillen bij zouden passen. Voor iedereen wat wils! Heftige en opvallende printjes, maar ook hele simpele monturen.


 1. Paris
 2. Rimini
 3. Escapee White
 4. Stabiae Peach
 5. Grenadine
Het zijn hele verschillende monturen, maar het is juist zo leuk om lekker af te wisselen en te kiezen voor iets dat bij je past. Je zou zelfs een bril uit kunnen kiezen met je lievelingskleuren er in! Je kunt het zo gek niet verzinnen. Dit artikel is niet in samenwerking met Polette geschreven. Ik ben heel blij met hun concept, en ben heel blij dat ik met ze samenwerk, dus ik vind het leuk om dit artikel te schrijven over de verschillende brillen die ze hebben. Dit artikel is niet gesponsord, ik ben zelf gewoon reuze enthousiast! Ben heel benieuwd wat jullie van deze montuurtjes vinden. 


Zelf vind ik Paris heel mooi vintage staan, die valt wel op op je neus! Rimini een prachtige kleur hebben, Stabiae Peach is dé geweldige ronde bril met een geweldige peachy kleur. Ben dol op hoe hij eruit ziet, dat ik me af vraag of hij mij zou staan. De andere twee brillen zijn ook geweldig, wat bijzonderder. Maar niet minder mooi, weet niet of het brillen zijn die je elke dag zou kunnen dragen, maar te combineren is het zeker! Stiekem staan ze alle vijf wel op mijn wishlist.. oeps.


Welk montuur vind jij het leukste?

Liefs,

Reacties

 1. Nummer 4 lijkt mij vooral heel gaaf! Al staat de kleur van het montuur mij niet echt denk ik, maar wie weet. Vind ronde brillen altijd zo gaaf! Heb er zelf ook één. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nummer 4 lijkt mij vooral heel gaaf! Al staat de kleur van het montuur mij niet echt denk ik, maar wie weet. Vind ronde brillen altijd zo gaaf! Heb er zelf ook één. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind nummer vier ook heel erg leuk.

   Verwijderen
 3. Mooie brillen! Ik vind het zelf lastig om zo de leukste uit te kiezen, omdat ze er allemaal mooi uitzien. Leuke namen hebben ze ook.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja. Ze hebben ook een bril die 'Stroopwafel' heet.

   Verwijderen
 4. Ooh wat een superleuke brillen allemaal ! :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Polette heeft inderdaad erg mooie brillen voor een betaalbare prijs!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands