Back to school tip: Hele gezonde tussendoortjes van Boxbites.

dinsdag 30 augustus 2016

 School is weer begonnen, en vanaf nu ga ik weer elke dag naar school toe. In mijn schooltas neem ik naast boeken en schoolspullen ook eten en drinken mee. De voorgaande jaren at ik koekjes, snoep & dronk ik eerst jaren lang wiki, maar nu drink ik al zo'n 2,5 jaar alleen nog maar water op school. Steeds gezonder dus, maar vanaf nu ga ik met een paar heerlijke gezonde snacks naar school! Ik ontving een box van Boxbites, vol gezonde tussendoortjes!


Een hele goede tip, in een doos zitten namelijk onwijs veel verschillende tussendoortjes. Heel gezond dus, maar ook heel erg leuk om te proberen. Je leert allemaal nieuwe merken kennen, verschillende soorten snacks. Zo kun je kijken wat jij het lekkerste vind. Heel leuk om allemaal snacks te proberen! 
 Alle repen. In deze box zaten heel wat repen. Heel erg handig om in je tas te gooien, mocht je honger krijgen dan kun je hem onderweg opeten.
En dit zijn allemaal andere tussendoortjes, die ook in de box zaten. Heel veel verschillende snacks, snoepjes, gedroogd fruit en brownie. Zowel hartig als zoet. De groente chips heb ik al geprobeerd, het was heel erg lekker!
Ben heel erg blij met de box, en ga alles heerlijk opeten!

Ik heb voor jullie een kortingscode gekregen, heel erg leuk dat ik jullie korting mag geven. Stel dat je eens zo'n box wilt proberen, kan dat! De kortingscode is 'gezondsnoepen'.

Je kunt een box van boxbites hier bestellen.
Ontvangen van een bedrijf/webshop
Liefs,


8 opmerkingen:

 1. Oehh, ziet er heerlijk uit! Voor mij ook zo een box alsjeblieft ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, als ik iets met je kon delen had ik dat allang gedaan. <3

   Verwijderen
 2. Wat leuk zeg, ziet er ook allemaal super lekker uit. Wat goed dat je probeert steeds gezonder te zijn op school!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit! Ik ben zeker hier heel benieuwd naar, aangezien ik altijd weer open sta voor nieuwe gezonde snacks.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zeker leuk om het te proberen, zo ontdek je nieuwe favoriete snacks.

   Verwijderen
 4. Het ziet er goed uit. Gezonde tussendoortjes zijn wel iets voor mij haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit ziet er zo lekker uit! Ik ken veel producten al, omdat ik zelf ook steeds gezonder begin te snoepen. Vooral die Cashew noten van Just Nuts vind ik echt heerlijk :)!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.