Blogupdate: Elke werkdag een artikel online.

01 augustus

Een nieuwe week, een nieuw artikel en een nieuwe blogupdate! In dit artikel heb ik iets leuks te melden, ik ga namelijk vanaf nu de hele maand augustus en september elke werkdag een artikel online plaatsen. Dat is vijf artikelen in de week. Ik heb flink wat inspiratie, en ook heel veel artikelen al klaar staan dus het leek me leuk om weer naar meerdere uploads per week te gaan. Ik ga kijken hoe het mij bevalt om elke werkdag een artikel online te hebben.


Ik weet dus niet tot wanneer ik dit ga blijven doen, in ieder geval de hele maand Augustus en September. In deze zomervakantie kan ik lekker vooruit werken en heb nog heel wat artikelen kant en klaar staan. Ik blijf dit doen totdat ik het niet meer voor elkaar krijg om 5 artikelen in de week te schrijven, maar dat leg ik wel uit als dat nodig is. Ik vind het heel erg leuk om te merken dat mijn bezoekersaantallen groeien, dus ik vind het leuk om voor jullie meer artikelen te maken!

Liefs,

You Might Also Like

5 opmerking.