social icons

search

more from the blog

Blogupdate: Elke werkdag een artikel online.

Een nieuwe week, een nieuw artikel en een nieuwe blogupdate! In dit artikel heb ik iets leuks te melden, ik ga namelijk vanaf nu de hele maand augustus en september elke werkdag een artikel online plaatsen. Dat is vijf artikelen in de week. Ik heb flink wat inspiratie, en ook heel veel artikelen al klaar staan dus het leek me leuk om weer naar meerdere uploads per week te gaan. Ik ga kijken hoe het mij bevalt om elke werkdag een artikel online te hebben.


Ik weet dus niet tot wanneer ik dit ga blijven doen, in ieder geval de hele maand Augustus en September. In deze zomervakantie kan ik lekker vooruit werken en heb nog heel wat artikelen kant en klaar staan. Ik blijf dit doen totdat ik het niet meer voor elkaar krijg om 5 artikelen in de week te schrijven, maar dat leg ik wel uit als dat nodig is. Ik vind het heel erg leuk om te merken dat mijn bezoekersaantallen groeien, dus ik vind het leuk om voor jullie meer artikelen te maken!

Liefs,

Reacties

  1. Wat leuk! Ik ben benieuwd naar alle artikelen :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is ook heel leuk om dat te zien groeien ja! Succes ermee! -x-

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg leuk! Ik doe dit ook elke werkdag, zo heb ik ook wat vrije tijd :-) x

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands