social icons

search

more from the blog

Een beetje fan van Ronnie Flex.

Voorheen was ik meer van de engelstalige muziek, maar de laatste tijd luister ik ook heel veel van Nederlandse zangers/rappers. Hou niet zo heel veel van volkszangers, maar de nummertjes van Ronnie Flex staan de hele tijd op repeat. Het leek me wel leuk om van alle nummers die ik de laatste tijd van hem luister een lijstje te maken en te delen op de blog. Maybe genieten jullie dan wel met me mee. ;)

Ik ben geen die hard fan van hem, maar vind hem wel schattig. Ben sinds dat hij in Expeditie Robinson meespeelde steeds meer van hem gaan 'houden'. Het lijkt een playertje, maar stiekem is hij heel verlegen en schattig. I don't know, heb een beetje een zwak voor hem. Hieronder komt het lijstje en als je er op klikt kom je op youtube terecht. :) Heerlijke nummers om op volume 100 te zetten. 6 nummers waar Ronnie in te horen is.

Wij zijn altijd

Niet zo
Met je zijn

Alleen

Laten gaan

Nu sta je hier

Welk(e) nummer(s) staan bij jou de hele tijd op repeat?

Liefs,

Reacties

 1. Je bent niet de enige die er ook wel fan van is! Ik vind zijn muziek echt leuk!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik luister ook wel eens ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ik vind Ronnie echt leuk na Expeditie RObinson inderdaad! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yaay, hij is best wel schattig. Met zijn eigen knuffel. Haha.

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands