social icons

search

more from the blog

Het beste koopje van de week #1


Ik vind het leuk om in het begin van de week alle aanbiedingen en acties door te kijken. In een folderpakket zitten vaak folders van heel veel verschillende winkels, dus de kans is groot dat je er wat leuke koopjes tussen ziet. In het beste koopje van de week ga ik opzoek naar -naar mijn mening- het beste koopje van de week. Dit kan op het gebied van beauty, fashion of lifestyle zijn. En dit is het koopje van deze week, het parfum Davidoff Cool water Tender Sea rose.


Wie, wat & waar?
Het parfum is van het merk Davidoff. En heet Cool Water Tender Sea Rose. er zit 30 mililiter in het parfum en kost normaal €33,30. Maar is van 2 tm 7 augustus te koop bij de kruidvat voor maar €8,50! Dat vind ik een hele goede deal, dus mocht je deze parfum willen scoren, hollen naar Kruidvat. :)

Dit ga ik vaker doen, weet nog niet of dat ik het elke week ga doen maar zeker wel meerdere keren. Als het artikel online komt, verschijnt het een maandag of dinsdag. Vroeg in de week dus. 

Liefs,

Reacties

 1. Reacties
  1. Vond ik ook al, ben wel heel benieuwd naar de geur!

   Verwijderen
 2. Leuk artikel, zeker vaker gaan doen! Ik hou van koopjes en dit is wel een heel mooie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dat is wel heel goedkoop! Ik vind de gewone niet zo heel erg lekker, maar als er bloemetjes in verwerkt zitten is dit wellicht een prima geur! En anders leuk voor mijn dochters' verjaardagen die eraan zitten te komen. Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een koopje! Leuk als je dit vaker gaat doen, ik lees folders vaak maar snel-snel...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is een mooi koopje. Ben nu wel benieuwd naar de geur :-) x

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands