social icons

search

more from the blog

Het beste koopje van de week. #2

Daar ben ik weer met het beste koopje van de week. Vorige week werd en ontzettend leuk op gereageerd, dus ik heb besloten om er deze week weer een te maken. Dit keer geen parfum, maar wel wat in de beauty-categorie, namelijk lichaamsverzorging! Bij de Etos komt er een super goede actie, 1+1 gratis op alle bodyverzorging en aftersun. Tijd om in te slaan!

Je kunt dus o.a de heerlijke lijnen van Etos proberen, die je op de afbeelding hierboven ziet.

Wanneer, wat & waar?
Van maandag 8 t/m 21 augustus 2016 kun je flink inslaan bij de Etos. Super goed koopje dus, twee halen en een betalen. Je kunt lekker combineren! Er zijn wel wat producten uitgezonderd, maar alsnog kun je van heel veel merken shoppen. Ik ga zeker even rondkijken of ik nog wat nodig heb, als je dan toch iets van een verzorgingsproduct nodig hebt, doe het nu! Een hele handige tip dus.

Ga jij wat inslaan?

Liefs,

Reacties

 1. Hé, ik loop hier denk ik altijd langs in de Etos, want dit is echt nieuw voor mij. Ik vind het pompje roze showergel er echt ontzettend leuk uitzien, misschien ga ik die wel halen. De handwash zal vast ook mooi staan in de badkamer, dus ik heb gelijk mijn combi gemaakt. Morgen even kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zien de producten er mooi uit! En leuk koopje ook, maar helaas geen Etos in België :( x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat vervelend, sorry was ik even helemaal vergeten! Volgende keer zal ik er rekening mee houden. Liefs,

   Verwijderen
 3. Wat jammer dat er geen Etos is in België, anders had ik zeker eens een bezoekje gebracht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goede tip! Ga snel even kijken want ben wel benieuwd naar deze lijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi! Ik volg je al een tijdje op Insta (en jij mij ook mer ik hihi) maar nu heb ik eindelijk een bezoekje gebracht aan je blog! Ik ben fan van je foto's! Heel mooi en ook je artikelen lezen lekker. Super leuk, ik kom zeker terug! En voor nu, kan ik nog lekker even door het archief bladeren :).
  xoxo Karen,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat super leuk om te horen! You're welcome. Hoe heet je op instagram? :)

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands