Jaja, het echte leventje is weer begonnen.

woensdag 24 augustus 2016


Ja, het is weer zover. Nienke gaat weer druk zijn met school. Terwijl half Nederland nog geniet van haar/zijn vakantie moet ik er al aan geloven. Ik ga elke dag weer bezig zijn met school. En oeh, het laatste jaartje! Ik kan niet wachten tot ik mijn diploma gehaald heb en gewoon lekker aan mijn opleiding beginnen kan. De vierde, het jaar waarin je dood gegooid word met belangrijke proefwerken, examentrainingen en dan nog de examens zelf..

Het word even kijken hoe ik het ga doen met de blog. Natuurlijk ga ik gewoon lekker door met het schrijven van blogposts. Het is veel te leuk om te stoppen. Al denk ik wel dat het op een lager pitje komt te staan, het aankomend half jaar is het belangrijk dat ik de focus op school zet. Ik ga het druk krijgen, avonden studeren en dan komen alle lesuren en de stage periodes er ook nog bij. Ik weet nog niet hoe ik het voor elkaar ga krijgen om alles te combineren maar ik ga mijn best doen. Wil natuurlijk ook nog een social leven onderhouden. Daarom, verwacht niet dat er elke week 4/5 artikelen online komen. Dat ga ik niet op kunnen brengen. 

Maar geen nood, ik blijf gewoon lekker door gaan met de blog, maar niet op vaste dagen. Het is daarom handig om de blog te volgen via Bloglovin, dan blijf je op de hoogte van alle blogposts die online komen.

Ik vind het mega jammer dat de vakantie voorbij is. Zes weken vliegen echt zo hard voorbij!

Wanneer moet jij weer aan de slag?

Liefs,

7 opmerkingen:

 1. De tijd is voor mij ook al weer bijna aangebroken :( Geen zin in school, maar ik ga me best doen. Uiteindelijk word je er alleen maar beter van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. School is belangrijker natuurlijk dus begrijpelijk als bloggen op een lager pitje komt. Wel leuke ontspanning tussen het studeren door :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, bedankt voor de comment! Zeker proberen te ontspannen.

   Verwijderen
 3. Oh nee! Ik moet volgende week beginnen. Helaas ben ik nog niet klaar. Ik moet tot de 6e klas, nog 3 jaar dus. Pff, veel succes dit jaar!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Na de zomer begin ik met werk zoeken, ook heel spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het ook mega jammer dat de vakantie weer voorbij is! Ik moest vandaag ook weer voor het eerst naar school. Gelukkig valt het nog wel mee met hoeveel lessen ik heb deze week :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!