Mini update: Mijn vakantie is voorbij.

20 augustus

Op zaterdag post ik normaal helemaal niks, maar vandaag komt er toch een artikel online. Ik wil namelijk een hele kleine mededeling / update doen. Het is weekend, en na dit weekend moet ik weer naar school. Vreselijk, mijn vakantie is namelijk officieel voorbij!


Ik ga maandag mijn rooster ophalen en vanaf dinsdag volg ik weer lessen. Maar wees niet getreurd, er staan nog heel wat artikelen klaar en er komen zelfs wat leuke back to school artikelen, ik weet dat er heel veel mensen nog vakantie hebben, dus geniet er nog even van!

Mijn rooster heb ik al op internet gezien, gaat weer even slikken worden om vroeg op te staan en allerlei lessen te volgen maar ik heb er ook mega veel zin in! Het laatste jaartje middelbare school.. echt bizar. De tijd gaat zo snel! Ik heb aan de ene kant totaal geen zin om weer naar school te gaan, maar aan de andere kant heb ik er ook enorm veel zin in. Gek he? Hihi.

Fijn weekend!

Liefs,

You Might Also Like

20 opmerking.

 1. Jeej! Laatste jaartje middelbare school! Dat komt helemaal goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, hihi. Word een feestje als ik klaar ben met school!

   Verwijderen
 2. Succes weer op school! Ben benieuwd naar je back2school artikelen :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes op school! Ik heb gelukkig nog een week :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spannend, een nieuw schooljaar! Heel veel plezier en succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes alvast op school! Hoop dat je een fijne vakantie hebt gehad

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel succes weer op school! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh heel veel succes op school! Ik heb gelukkig nog 1 week :), hopelijk heb je een leuke vakantie gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geniet ervan! Heb ik zeker gehad. :D

   Verwijderen
 8. Tijd gaat snel he! Heel veel succes op school!

  Liefs,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind ook dat de vakantie zo snel voorbij is gegaan. Ik heb nog 1 weekje en dan moet ik weer beginnen. Ik hou van school dus ik heb er eigenlijk best wel veel zin in haha maar toch ga ik de vakantie missen. Maarja voor we het weten is het weer herfstvakantie en dan weer kerstvakantie en voor we het weten is het weer zomervakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel veel succes in het nieuwe schooljaar! Dat zal vast wennen worden weer optijd opstaan haha. Ik heb dat zelf ook hihi, kan eindelijk uitslapen tot hooguit 9 uur moet ik morgen beginnen met stage waarvoor ik om 6 uur moet opstaan, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Veel plezier weer op school. Is altijd even wennen na een vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen