social icons

search

more from the blog

Nieuwe bril van polette || Abroad Black.

Daar ben ik weer! Laatst kreeg ik de kans om een bril uit te zoeken bij Polette. Super gaaf, ze hebben bijna 1.000 verschillende monturen in hun assortiment en na een tijdje zoeken had ik er dan een uitgekozen. Besteld, en 7 dagen later werd mijn bril al bezorgd. In dit artikel review ik de bril en vertel ik jullie meer over Polette eyewear. 
Ik koos de bril 'Abroad Black' uit, een heel mooi rond montuur. Zwart, met gouden details. Het was ongelooflijk moeilijk om een bril uit te zoeken tussen al die leukerds, ik heb zo onwijs veel brillen gezien! Heel wat brillen die prachtig zijn voor overdag, een alledaagse bril maar ook brillen die toch echt wel wat bijzonderder zijn. Iets wat een outfit helemaal af maakt. Verschillende vormen, materialen, kleuren en printjes. 

Dit zegt Polette over Abroad:
'' Welkom aan boord van polette! Abroad neemt je mee naar landen met een retro look. Voor een zachte reis zijn er de rondingen van het montuur van acetaat, gemaakt om de vormen van je gezicht mooi uit te laten komen. Een kwaliteitsmontuur, uitgevoerd met fijne pootjes van goudkleurig metaal. ''
             

Op de website kun je brillen kiezen in verschillende maten, en ik ben erachter gekomen dat ik voor de kleinste monturen moet gaan. Abroad is een van de kleinere monturen die Polette aanbiedt, en aangezien mijn hoofd niet zo groot is leek me dit een goede optie.

Afmetingen

 Zoals je ziet is de bril niet heel erg groot. Het is heel handig dat je op de site kunt zien hoe groot de bril is, aangezien je het dan kunt vergelijken met de bril die je op dat moment gebruikt. Zo kun je een beetje in schatten of een bril te groot of te klein gaat zijn. Ik heb een klein hoofd, dus was blij dat de bril niet oversized was maar vergelijkbaar met mijn Pearle bril qua grote.

Over polette
Polette is een internationale online opticien met (zonne)brillen op sterkte, maar ook zonder sterkte kun je er terecht. Polette heeft een nieuwe distributiemethode: Polette is de enige tussenpartij tussen fabriek en klant. Hierdoor kan Polette de klanten scherpe prijzen aanbieden. De prijs van de monturen begint namelijk vanaf de €6,99 en van de glazen vanaf €9,99. Dit is een stuk goedkoper dan bij een opticien! En er is ook erg veel keus: er zijn namelijk meer dan 900 designmonturen, online maar Polette heeft zelfs een winkel! In Amsterdam kun je terecht als je de brillen wilt passen en in het echt wilt zien.
Yaay, ik ben super tevreden! Mijn Pearle bril droeg ik al met heel veel plezier, maar sinds ik deze bril binnen heb heb ik die niet een keer op gehad. Het montuur is stevig, zit geweldig op mijn neus en ben helemaal in love met het montuur. Wauw, voor alle brildragers, Polette gaat je blij maken! Naast de bril mocht ik ook een accessoire uitkiezen, dat werd dit leuke, vrolijke brillendoekje. Maar ze verkopen ook brillenhouders en brillendoekjes in diverse printjes.

De bril is ook te koop in een andere kleur, bruin gevlekt. Mocht je zwart te hard vinden, is dit zeker een geweldige bril voor jou!

Abroad Black - € 34,99

Heb jij ervaring met Polette?

Liefs,

Reacties

 1. Ik ken Polette nog niet. Wat een gave bril! Ik hou wel van diverse monturen. Ik heb er 2 voor televisie kijken en beide ook heel verschillend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie! Ik ben echt heel blij met ze, onwijs veel monturen. Ze hebben ook een instagram, heel leuk om te volgen echt brilinspiratie. Liefs,

   Verwijderen
 2. Ik vind dit montuur erg leuk! Maar ik kende het merk nog niet. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind mezelf met een bril er gelijk een stuk slimmer uitzien haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, jaa! Dat vind ik dus ook. En een stuk modieuzer.

   Verwijderen
 4. Oh wauw! Wat staat hij je mooi! Ik heb geen bril nodig, maar zo'n stijlvolle zwarte had ik ook gekozen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook een prima accessoire. Ze verkopen ook zonder glazen op sterkte, wellicht leuk om eens te kijken. Ik moest wel een bril, dus dan maak ik er ook maar meteen een feestje van.

   Verwijderen
 5. Die bril is zo leuk! En dat voor die prijs, wow. Zelf heb ik nog geen ervaring met Polette, maar ik vind de site wel superleuk! Dus misschien koop ik daar ooit nog wel een bril.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands