social icons

search

more from the blog

Ode aan de droogshampoo's van Batiste.

Een tijdje geleden won ik bij Esmee een onwijs leuk pakket met droogshampoo's van Batiste. En sindsdien ben ik een enorme fan van hun droogshampoo's. Hoe fijn is het om niet verplicht je haar te moeten wassen omdat het vet is, maar er gewoon wat droogshampoo inspuiten, in masseren en bam, volume en weg futloos/vettig haar! Ik ben dol op de droogshampoo's in dit artikel vertel ik waarom + bespreek ik mijn favorieten.

Het zijn er super veel, ik heb een heel voorraadje! Super blij met dit pakketje, inmiddels heb ik ze allemaal al geprobeerd en er twee zelfs al bijna opgemaakt. Mijn favorieten, de Wild edition & XXL versie. Vind de andere ook allemaal top, behalve de 'Blonde' omdat je daar serieus een erge gele gloed van krijgt. Ben zelf blond, maar niet zo gelig-blond! En van de geur Tropical krijg ik hoofdpijn, maar dat krijg ik bijna altijd van kokosproducten. Daar kan ik iemand anders blij mee maken!

Vind ze de andere stuk voor stuk fantastisch. Echt een hele uitkomst. Voorheen waste ik om 6:25 nog even mijn haar voor school, maar nu kan ik wat langer in bed blijven liggen. Het werkt echt! Vind de grijze waas ook niet eens zo heel erg, het valt heel erg mee als je het goed in masseert. Volume dat het geeft, echt top. Ik raad jullie de Batiste droogshampoo's zeker aan!

Welke droogshampoo's van Batiste heb jij?

Liefs,

Reacties

 1. Wat heerlijk dat je dit gewonnen hebt zeg. Ik heb nu even geen droogshampoo van Batiste maar ik heb ze inmiddels geloof ik allemaal wel een keer geprobeerd haha. Op de XL versie na vind ik ze allemaal super.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow super leuk dat je dit allemaal gewonnen hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wil dit merk ook eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is zo'n top lijn ik kan ook niet meer zonder, ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook fan van droogshampoo! Helemaal van Baliste!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je dit hebt gewonnen! Batiste is wel de fijnste droogshampoo die er is vind ik. De geuren zijn ook zo heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind deze droogshampoos ook helemaal top! Maar gebruik ze alleen als het echt hoognodig is en ik totaal geen tijd heb om mijn haar te wassen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands