social icons

search

more from the blog

Outfit inspiratie: Back to school simpele zomerse outfit.

Ja, het is nog even zomer! Nu ik dit artikel schrijf, is het vol op zomer. Heerlijk weer, 25 graden en een strakke blauwe lucht. Geen idee of dat nog zo is als dit artikel online komt, maar het leek me leuk om deze outfit te delen. Ik vind het echt een geweldige outfit, helemaal mijn style. Perfect om naar school te dragen.Het is een hele casual outfit, maar toch heel erg leuk. Niet saai, maar ook niet over de top. Gewoon een super leuke outfit. Lekker simpel om te matchen, het past heel erg goed bij elkaar.

Wat vind jij van deze outfit?

Liefs, 


Reacties

 1. Hele mooie outfit! Zelf zou ik de tas niet zo snel kopen, maar het broekje vind ik dan weer prachtig. Veel liefde voor jou outfit-inspiratie artikelen! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je lieve reactie! Er komen er nog veel meer. ;D

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Vind hem ook lekker luchtig en zomers. Perfect voor dit weer. :)

   Verwijderen
 3. Wat een leuke outfit Nienke! Dat broekje vind ik heel erg leuk, net als die bril!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het broekje vind ik ook echt geweldig!

   Verwijderen
 4. Leuke, maar simpele outfit. Ik hou er wel van! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een hele mooie look! Heerlijk nog voor dit mooie zomerse weer.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands