social icons

search

more from the blog

Reminder! Winactie: Win een hoesje naar keuze bij My iCover.

Reminder! Hij loopt nog precies een maand, mijn eerste winactie ever! Jaa, ik ben zo exicted. Nog nooit heb ik een winactie gehouden, maar ik vond het wel tijd worden. Het werd gewoon eens tijd om een van jullie blij te maken. In samenwerking met My iCover ga ik een hoesje naar keuze weggeven. Hieronder wat meer informatie en de stappen die je moet volgen om kans te maken.

Wat je moet doen om kans te maken op een telefoonhoesje naar keuze?

- Like de Facebook pagina van My iCover.
- Volg mijn Instagram pagina.
- Volg mijn blog op Bloglovin & Save het bericht.
- Reageer hieronder dat je meedoet.

De winactie loopt t/m 31 september. Daarna krijgt de winnaa via instagram een priveberichtje van mij. Met daarin meer informatie. Je kan natuurlijk al even rondkijken op de webshop van My iCover, om te zien welke hoesjes er allemaal zijn. Liefs,

Reacties

  1. Ik zou graag meedoen, maar ik heb geen facebook en bloglovin, sorry!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands