social icons

search

more from the blog

Review: Decubal SPF15 lippenbalsem.

Een goede lippenbalsem is echt een musthave. Moet eerlijk zeggen dat ik het niet mega vaak gebruik, het is niet slim om het te vaak gebruiken, maar ik zou mijn lippen vaker in moeten smeren! Het is nu zomer, lippenbalsem wordt vaak alleen in de winter gebruikt, maar het is ook in de zomer heel erg belangrijk dat je je lippen goed verzorgt. Vandaag test ik voor jullie de Decubal lippenbalsem met spf15, perfect voor de zomer!
Dit is 'm dan, de Decubal SPF15 lippenbalsem. Super handig dat je hiermee je lippen verzorgen kunt, maar ter gelijkertijd beschermd tegen de zon. Het komt niet mega vaak voor, maar je kunt je lippen verbranden! Het is dus heel slim om niet alleen je lichaam in te smeren voor bescherming van de zon, maar ook de lippen.
De lippenbalsem komt in een tube, wat ik heel handig maar ook hygiënisch vind.
 Wat informatie over het product.
& alle ingrediënten van de lippenbalsem.

Voor het gemak heb ik hieronder nog het hele lijstje staan van de ingrediënten. Niet mega veel ingrediënten, heb er niet heel veel verstand van maar het ziet er goed uit. Vooral de Glycine Soja Oil & Butyrospermum Parkii Butter. Omdat dat de lippen lekker zacht maakt. Het is wel te merken dat er olie in de lippenbalsem zit, omdat het lekker vettig op de lippen is. Deze lippenbalsem kan je ook prima in de winter gebruiken, het verzorgt goed en zelfs in de winter moet je je huid goed beschermen.
Ingrediënten
Petrolatum,  Polybutene,  Glycine Soja Oil,  Ethylhexyl Methoxycinnamate,   Cera Alba
Glycerin,  Octocrylene,  Butyrospermum Parkii Butter,  Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate,  Aroma.
Ik vind het een hele fijne lippenbalsem. Nog veel fijner dan ik van tevoren al dacht. Het smeert lekker, verzorgt goed en maakt de lippen heerlijk zacht. De balsem ruikt en proeft een heel klein beetje naar kokos, niet te overheersend. Het product zorgt voor een glans op de lippen. Ik ben heel erg over deze lippenbalsem te spreken!
Klik hier voor de website van Decubal voor meer informatie, verkooppunten en hun eigen webwinkel. De nieuwe Decubal lippenbalsem SPF15 is verkrijgbaar voor €5,99 per 15ml.
Ontvangen van een bedrijf
Welke lippenbalsem is bij jou groot favoriet?

Liefs,

Reacties

 1. Ik kende deze nog niet. Ziet er goed uit! Ik gebruik meestal gewoon vaseline, dat werkt bij mij het beste.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De lippenbalsem is ook nog maar net op de markt. :D

   Verwijderen
 2. Wat handig! Ik heb er net een van de Kruidvat gekocht, dus ik ben benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met SPF! Kunnen je lippen verbranden? Klinkt in ieder geval wel fijn, ik vergeet lippenbalsem net iets te vaak :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, is niet heel bekend maar het kan behoorlijk pijn doen.

   Verwijderen
 4. Oeh wat een fijne review is dit :D Klinkt goed x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hem hem zelf ook! Ik vind hem erg fijn! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt goed! Fijne review ook.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands