social icons

search

more from the blog

Review: Moschino Fresh Couture parfum.


Moschino lanceerde een tijdje geleden hun nieuwe geur, en een hele leuke. Fresh Couture, een parfum in een flacon van een schoonmaakspray, hoe hilarisch! De verpakking en flacon alleen al, zijn echt geweldig. Maar hoe is de geur? In dit artikel geef ik mijn mening over het parfum. Is het het geld waard? Ik ontving het parfum voor een review, waar ik heel erg blij mee ben! Ik kan alvast verklappen, het is echt een mega favoriet van mij geworden.
Nu de modeontwerper Jeremy Scott de creative director is van het merk Moschino, komen zij met allerlei leuke producten die een gekke verpakking hebben. Zo ook dit parfum Moschino Fresh Couture, een grapje in een pakje. Het parfum komt in een hele mooie verpakking, wat een luxe uitstraling geeft. 


Informatie over het product:
'' Een verrassend en ironisch parfum dat met frisse en vrolijke accenten speelt, en een verleidelijke vrouwelijkheid bevat. De sprankelende en onweerstaanbare topnoten, bestaande uit een helder mandarijn- en bergamotakkoord, worden verrijkt met het intense en exotische karakter van ylang-ylang. Het fruitige en uitnodigende accent van frambozen voegt een kleurrijk en amusant contrast toe aan het bloemige hart, dat bestaat uit een elegant en fluweelachtig akkoord van witte pioenroezen en osmanthus. De basisnoten benadrukken het verfijnde en moderne karakter van het parfum dankzij een sprankelend en sensueel spoor van lichte houtsoorten, witte patchouli en ambroxan. ''.
Geurnoten
De geur ruikt heerlijk fris, echt een heerlijk geur. Hieronder kun je de geurnoten lezen. Ik vind de geur heel vrouwelijk, fris en speels. Het is een geur die voor een eau de Toilette echt mega goed blijft zitten. Ik ruik hem zeker 8 uur nadat ik heb opgespoten heb nog!

Topnoten
Mandarijn, bergamot en ylang-ylang

Hartnoten
Framboos, witte pioenrozen en osmanthus

Basisnoten
Lichte houtsoorten, witte patchouli en ambroxan


Mijn mening
Ik vind het echt een hysterische, geweldige flacon. Daarnaast ben ik ook dol op de geur, het is echt al een favorietje van mij geworden. De geur blijft goed hangen en ik ben heel erg tevreden over de parfum. Het kost wat, maar ik raad hem je zeker aan! Het is een geur die heel erg bloemig, fruitig én houtachtig is! En toch een geweldige combinatie van alle drie. Het is een echte favoriet, ben er heel erg blij mee. Thanks parfumswinkel voor de geweldige parfum! Ik ga hem met heel veel plezier (en ook een beetje pijn in mijn hart) helemaal op maken.

Te koop bij luxe parfumeries o.a de webshop Parfumswinkel.nl je vind de geur hier.

Moschino Fresh Couture eau de Toilette spray 30ml kost €36,49.

Liefs,

Reacties

 1. Ik wil hem ook heel graag hebben, ik lees zoveel reviews hierover en het lijkt me zo'n heerlijke fruitige geur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind hem heerlijk, ik raad je aan om hem eens te gaan ruiken. Liefs,

   Verwijderen
 2. Alleen voor het flesje zou je hem al kopen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja, oeps. Het is echt een pronkstuk op je kaptafel of tussen de andere parfums.

   Verwijderen
 3. Oooh ik vind dat flesje dus zo zonde haha! Zou helemaal niet bij mijn andere flesjes passen, maar de geur klinkt wel erg goed <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh wat een leuk flesje! Ik wil hem ook wel :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had deze parfum al vaker in filmpjes van youtubers langs zien komen dus ik was heel benieuwd en had hem getest in de winkel. Helaas vond ik de geur best tegenvallen en heb ik hem toch niet gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat jammer dat je de geur tegen vond vallen. Kwestie van smaak!

   Verwijderen
 6. De flacon is zo onwijs leuk en origineel! De geur klinkt ook geweldig! Heb hem zelf nog niet geroken dus dat moet ik héél snel eens gaan doen! En het gevoel van met pijn in je hart een parfum op maken herken ik helemaal haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja erg, gebruik hem met liefde en toch ook weer niet.

   Verwijderen
 7. Hahaha wat een grappige verpakking, echt leuk!
  Ik volg je blog nu op bloglovin, volg je me terug? X

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands