social icons

search

more from the blog

Review: RAU cosmetics Perfect care bb-cream.

Een tijdje geleden ontving ik drie mini verpakkingen van de bb-cream van RAU-Cosmetics om te proberen. Ik heb hem een paar dagen gebruikt, tot dat het weer in Nederland omsloeg & ik op vakantie ging met een zonnebank. Ik werd veel te bruin, als ik de bb-cream op deed om te proberen leek ik wel een lijk. Nu is het weer weer bagger slecht, tintje weer want minder. Dus tijd om mijn review te geven over de bb-cream! Kon hem de afgelopen twee weken testen, en ik heb een eind conclusie.
Ten eerste, wat super handig dat dit verpakkingen zijn van 5 ml. Niet eens zo heel erg weinig, heb 2 weken lang gedaan met een flaconnetje! Zuinig in gebruik en ook zuinig in ruimte. Perfect om mee te nemen op vakantie dus.


Informatie over de bb-cream:

 combineert make-up & huidverzorging (kleurend, uitstekende dekking)
met amandelolie, bijenwas, druivenpitolie, panthenol, zink & vitamine E
natuurlijke UV-bescherming, ontstekingsremmend & kalmerend
ZONDER: minerale oliën, zuiver siliconenolie, parabenen & nanomateriaal
 '' RAU BB Cream Perfect Care is de ideale combinatie van huidverzorging en make-up. De optimale dekking perfectioneert uw teint en zorgt voor een fris, natuurlijk huidbeeld. De ingrediënten panthenol en zink werken ontstekingsremmend en kalmeren rode en geïrriteerde huid. Mineralen en vitamine E daarentegen zorgen voor een natuurlijke UV-besscherming. Waardevol amandelolie, bijenwas en druivenpitolie verzorgen de huid op het hoogste niveau en geven een fluweelzacht huidgevoel. Gebruik: Na de gezichtsreiniging gelijkmatig over het gezicht en eventueel de hals verdelen. ''

Ingrediënten

AQUA (WATER), TITANIUM DIOXIDE, DICAPRYLYL CARBONATE, BUTYLENE GLYCOL, SILICA, C12-15 ALKYL BENZOATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, DICAPRYLYL ETHER, TALC, ISOPROPYL STEARATE, ZINC OXIDE, HEXYLDECANOL, HEXYLDECYL LAURATE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, CERA ALBA (BEESWAX), PANTHENOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL: ASCORBYL PALMITATE, TOCOPHEROL, LECITHIN, PARFUM (FRAGRANCE), TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, LAUROYL LYSINE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), AMYL CINNAMAL, CITRAL, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LINALOOL, LIMONENE.


Belangrijke ingrediënten: 
 • Ascorbinepalmitaat (INCI: ASCORBYL PALMITATE)
 • Bijenwas (INCI: CERA ALBA (BEESWAX))
 • Butylene glycol (INCI: BUTYLENE GLYCOL)
 • Lecithine (INCI: LECITHIN)
 • Amandelolie (INCI: PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL)
 • Panthenol (INCI: PANTHENOL)
 • Druivenpitolie: (INCI: VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL)
 • Vitamine E: (INCI: TOCOPHEROL)
 • Zink (INCI: ZINC OXIDE)
De bb-cream op mijn hand aangebracht, nog niet uitgesmeerd.
Een beetje uitgesmeerd.
De bb-cream helemaal uitgesmeerd over mijn huid. Het maakt mijn huid een beetje grauwer, door het kleur verschil. Was hier namelijk aardig bruin. 

Mijn mening
Ik ben heel erg te spreken over de bb-cream. Maakt de huid net even iets mooier. Voldoende dekking voor een bb-cream, en de kleur Light is ook echt lekker licht, perfect voor bleekscheetjes zoals ik! Ben super tevreden over de formule, niet te veel glow maar ook zeker niet te mat. Ben blij dat dit product geen velletjes accentueert. Doet precies wat het moet doen! Ik ben echt super tevreden, doet precies wat hij beloofd. En, groot pluspunt, blijft goed zitten. Dit is een van de weinige bb-creams die ik daadwerkelijk fijn vind. Voldoet precies aan mijn verwachtingen.

Ik ben heel benieuwd naar alle andere producten van RAU-Cosmetics. Ze verkopen heel veel huidverzorging die er mega goed uitziet. Ben mega benieuwd naar de maskers en crémetjes. 

Hebben jullie ervaring met de producten van RAU-Cosmetics?

Liefs,

Reacties

 1. Klinkt goed! Ik vind de verpakking ook erg mooi: fris en simpel!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor een BB-cream dekt hij best wel goed! Lijkt me erg goed!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands