social icons

search

more from the blog

Review: Revlon Ultra HD Lip Lacquers.


Revlon, een cosmetica merk waar veel beautylovers helemaal gek op zijn. Foundations in allerlei kleuren, lipbutters, goed dekkende concealers en heel wat lipsticks. Ik kende het merk, maar had er nog nooit wat van geprobeerd. Maar daar kwam verandering in, en in dit artikel review ik twee lip lacquers van het merk Revlon, in de kleuren Petalite & Smoky Topaz. Benieuwd naar mijn mening over de Revlon Ultra HD Lip Lacquers?

Ik kreeg de twee lipkleuren opgestuurd van Parfumania, een webshop die het merk Revlon verkoopt. Sinds kort verkopen ze een aantal kleuren van de Revlon Ultra HD Lip Lacquers, zeven kleuren in totaal. Het zijn lip lacquers, die niet intrekken of mat opdrogen. Meer een soort van lipgloss idee.

Informatie over de Revlon Ultra HD Lip Lacquers:

'' De Revlon Ultra HD Lip Lacquer is een zijdezachte, niet plakkende lipgloss die zorgt voor mooie volle lippen met een intense kleur en een levendige, heldere glans. Dankzij de gepatenteerde wasvrije geltechnologie voelt de lipgloss niet zwaar aan. Met de applicator kan de Ultra HD lipgloss nauwkeurig op de lippen worden aangebracht. ''

'' Lipgloss voor een egale en gewichtloze kleur met prachtig glanseffect in slechts één beweging. Dankzij de Elasticolor technologie worden de rijke kleurpigmenten gelijkmatig over de lippen aangebracht terwijl moisturizers en antioxidanten als zoete amandelolie en vitamine E, de lippen verzorgen en de textuur verbeteren. Microsperische pigmenten en toegevoegde microparels bieden een luxe, levendige kleur en verleidelijke glans.  ''
570 Smoky Topaz // 540 Petalite.
Swatches (van boven naar beneden) : 540 Petalite, 570 Smoky Topaz.
Mijn mening
Laat ik beginnen met te zeggen dat ik absoluut geen lipgloss fan ben. Draag het nooit, is onhandig, plakt, vervaagd snel, glijd over de lippen en ben dol op matte (liquid)lipsticks. Toen ik de kleuren swatchte zag het er eigenlijk best goed uit, goede dekking. Wel wat glittertjes en wat glans, maar wel mooie kleuren. Ik ben verbaasd! Ben er niet mega enthousiast over, maar vind het fijne lipkleurtjes voor dagelijks gebruik. Heb liever een matte lip, maar zo nu en dan deze producten gebruiken kan geen kwaad. Het is even wennen, maar ze voelen heerlijk comfortabel aan op de lippen. Een drankje overleven ze wel, maar nadat je iets gegeten hebt is bij mij alles van mijn lippen verdwenen. Er zit een flinke hoeveelheid in dus ik verwacht dat ik er lang mee kan doen.
De site van Parfumania kan je hier vinden en je kunt alle kleuren Ultra HD Lip Lacquers van Revlon hier vinden.

De Revlon Ultra HD Lip Lacquers kosten €11,95 per stuk.

Liefs,

Reacties

 1. Leuke kleurtjes! Ik droeg vroeger bijna altijd gloss, tegenwoordig toch vaker lipstick. Maar af en toe vind ik het nog weleens leuk om een gloss te dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik draag alleen nog maar liquid lipsticks.. oeps..

   Verwijderen
 2. Leuke kleurtjes! Gloss draag ik eigenlijk nooit meer, maar deze zien er goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben meestal ook niet zo van de lipgloss, is altijd zo plakkerig! Maar dit klinkt dan wel fijn, super dat je zo enthousiast bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve kleurtjes! Vooral de donkere is mijn favoriet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie en lieve kleurtjes! Ik wissel af tussen lipgloss en lipstick.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ooh wat een mooie foto's! ben ook erg fan van de kleurtjes, vooral die felroze!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beide kleurtjes vind ik heel leuk! Ik ben ook helemaal geen lipgloss van maar als ik ze niet zo voel zitten draag ik ze soms toch!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands