Winactie: Win een telefoonhoesje naar keuze bij My iCover.

19 augustus

Een heel erg leuk artikel, namelijk mijn eerste winactie ever! Jaa, ik ben zo exicted. Nog nooit heb ik een winactie gehouden, maar ik vond het wel tijd worden. Het werd gewoon eens tijd om een van jullie blij te maken. In samenwerking met My iCover ga ik een hoesje naar keuze weggeven. Hieronder wat meer informatie en de stappen die je moet volgen om kans te maken.


Wat je moet doen om kans te maken op een telefoonhoesje naar keuze?

- Like de Facebook pagina van My iCover.
- Volg mijn Instagram pagina.
- Volg mijn blog op Bloglovin.
- Save dit artikel op Bloglovin.

De winactie loopt t/m 31 september. Daarna krijgt de winnaa via instagram een priveberichtje van mij. Met daarin meer informatie. Je kan natuurlijk al even rondkijken op de webshop van My iCover, om te zien welke hoesjes er allemaal zijn. 

Liefs,

You Might Also Like

7 opmerking.