social icons

search

more from the blog

Winactie: Win een telefoonhoesje naar keuze bij My iCover.

Een heel erg leuk artikel, namelijk mijn eerste winactie ever! Jaa, ik ben zo exicted. Nog nooit heb ik een winactie gehouden, maar ik vond het wel tijd worden. Het werd gewoon eens tijd om een van jullie blij te maken. In samenwerking met My iCover ga ik een hoesje naar keuze weggeven. Hieronder wat meer informatie en de stappen die je moet volgen om kans te maken.


Wat je moet doen om kans te maken op een telefoonhoesje naar keuze?

- Like de Facebook pagina van My iCover.
- Volg mijn Instagram pagina.
- Volg mijn blog op Bloglovin.
- Save dit artikel op Bloglovin.

De winactie loopt t/m 31 september. Daarna krijgt de winnaa via instagram een priveberichtje van mij. Met daarin meer informatie. Je kan natuurlijk al even rondkijken op de webshop van My iCover, om te zien welke hoesjes er allemaal zijn. 

Liefs,

Reacties

 1. Wat een leuke winactie, past bij back to school.
  insta annewil_kraan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd welkom, een nieuw hoesje. Ik waag graag een kans.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!!
  Ik heb alleen geen bloglovin.
  Super leuk jouw eerste winactie! Mijn hoesje is gisteren toevallig gaan scheuren 🙈
  Liefs ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super ik maak graag kans. Gaaf een eerste winactie. heb serieus maar 1 hoesje! Instagram sabrinawtw liefs sabrina

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands