social icons

search

more from the blog

Zonnebrillenmix: Vier zonnebrillen van Zonnebrilplaza.

Zonnebrillen, onmisbaar in de zomer! Helemaal mooi meegenomen als ze er leuk uitzien, maar toch niet zo heel veel kosten. Laatst ontving ik vier hele mooie zonnebrillen van zonnebrilplaza, waar ik al heel veel gebruik van gemaakt heb. In dit artikel laat ik ze alle vier zien, vertel er wat over en geef mijn mening over de zonnebrillen en de webshop. Hier kun je heel veel leuke zonnebrillen scoren!


Op de foto hierboven zie je mijn favoriet van alle vier de zonnebrillen. In de glazen kun je mijn lieve zus zien, die de foto van me maakt en dat witte dotje op de grond is mijn lieve hondje Gucci. :D

In de laatste paar weken van de zomer moet je optimaal kunnen genieten van de zon. Dat gaat prima met een zonnebril op, aangezien je dan niet recht in de scherpe zon zit te kijken. Ik heb een paar leuke zonnebril-modellen uit mogen kiezen. Alle zonnebrillen van Zonnebrilplaza bieden UV-400 bescherming.Dit is een hele grote favoriet van de vier. Ik vind het montuur heel erg mooi. De kleur zwart, en de ronde vorm. I like it! Het is een bril die wel aanwezig is en de bril valt aardig op. Maar ik vind hem heel erg tof. Past bij elke outfit, een hele fijne zonnebril om te hebben.
❤❤❤❤❤ (5/5)Een wat opvallendere zonnebril, door de zilveren glazen. Weer een Clubmaster model. Dit model is wat rechthoekiger dan de vorige, een 'echt' Clubmaster model. Ik vind hem niet heel bijzonder, maar gewoon leuk. Een hele leuke toevoeging aan mijn zonnebrillen collectie! De bril is niet mega bijzonder of anders dan andere brillen, dit is een bril waarvan bijna iedereen wel iets gelijkssoortigs van heeft, Clubmaster zonnebrillen zie je overal.
❤❤❤ (4/5)De wat wearable versie van de Zwarte Clubmaster spiegel zilver. En alweer een echt Clubmaster model, haha. Ik vind deze heel erg tof! Meer mijn smaak. Vind die met zilveren glazen ook wel heel leuk, maar die is wel wat opvallender en past niet overal bij. Vind ze allebei heel mooi! Ik heb deze gekregen omdat ik een zonnebril uitgekozen had die niet meer op voorraad was. Jammer, want dat vond ik de allerleukste bril. Je kunt de bril die ik bedoel hier vinden.
❤❤❤ (4/5)


Dit is ook weer een grote favoriet van mij! Een bruine bril met een printje. Volgens mij een tijgerprintje of een panterprintje. Ik vind hem heel erg leuk! Perfecte bril als je het mij vraagt, zit perfect, is niet te opvallend maar staat toch overal geweldig bij. Heb deze al heel veel opgehad! Ben er heel erg blij mee.
❤❤❤❤ (5/5)


Dit waren ze dan, alle vier de brillen. Ik ben er heel erg blij mee. Ze zijn echt geweldig. Stevig, niet al te duur en ze verkopen echt onwijs veel verschillende monturen. Heel erg leuk! Ik ga ze nog met heel veel plezier dragen. Zonnebrilplaza, heel erg bedankt! Het zijn fantastische zonnebrillen. De brillen gaan nog voorbij komen in outfitposts en social media posts. 

Welke van de vier vind jij het leukste?
Liefs,

Reacties

 1. De eerste is mijn favoriet! Maar ze zijn allemaal erg tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke zonnebrillen. Ik vind de laatste met het printje het leukste. Wat heb je prachtig haar trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief! Gek, want de foto's zijn gemaakt toen ik op vakantie was en toen heb ik heel vaak gezwommen. Bedankt voor het compliment! 💋

   Verwijderen
 3. Jammer dat je de bril die je het leukst vond niet kreeg omdat hij niet op voorraad was, maar deze zonnebrillen vind ik ook superleuk hoor! Alle vier zijn ze mooi, maar de allerleukste vind ik de eerste denk ik :)

  Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die laatste vind ik leuk! Mooi montuur ook en staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands