social icons

search

more from the blog

5 x Mooie make-up tafels van Tumblr.

Tumblr is een geweldige inspiratiebron. Ik ben dol op Tumblr, je komt er de mooiste foto's tegen. Laatst was ik opzoek naar inspiratie voor mijn make-up hoekje en toen kwam ik hele mooie plaatjes tegen van make-up tafels. Voor de echte beauty liefhebbers onder mijn volgers, vandaag deel ik vijf hele mooie make-up tafels die ik vond op tumblr.


Als je dol op make-up bent én een zwak hebt voor interieur, dingen sorteren/decoreren/indelen kan het niet anders dat je een hoekje speciaal inricht met je spulletjes. Voor de een is dat een lade in de badkamer, de ander een kaptafel. En sommige maken een hoekje bij hun bureau met een ladekast, spiegel & clear cube (zoals ik). Het is leuk om je eigen hoekje te maken. Afwisselen met producten en verschillende systemen proberen. Ja, dat is een hele creatieve kant van spullen opbergen. Je blijft er mee bezig! 

De vijf kaptafels hierboven vind ik er prachtig uitzien. Niet al te druk, maar wel leuk gedecoreerd. Bloemen in een vaasje, beautyboeken en nagellakjes. Je kunt het helemaal inrichten zoals jij het wilt. En zo druk maken als jij het wilt. Ik houd zelf niet van troep, daarom houd ik het liever clean met een aantal decoraties.

Jullie gaan in een artikel nog zien hoe mijn make-up tafel eruit ziet, wat ik er op heb staan enz. Ik ga namelijk binnen nu en een tijdje daarover een artikel schrijven, inclusief foto's.

Hoe berg jij je make-up op, heb je een speciaal make-up hoekje?

Liefs,

Reacties

 1. Dit zou echt een droom zijn als ik zo'n leuk makeuptafeltje zou hebben!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa! Same. Heb helaas geen ruimte meer voor een kaptafel in mijn slaapkamer. :(

   Verwijderen
 2. Oehh ik wil al zolang zo een mooie make-up tafel! Er is alleen niet echt een goede plek in mijn kamer, helaas. Ik bewaar mijn make-up op een plankje naast mijn spiegel, alleen dat ziet er langgggg niet zo mooi uit, hihi. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, een clearcube is ook echt geweldig. Misschien een ideetje?

   Verwijderen
 3. Te leuk! Ik heb zoveel zin om later als ik op mezelf woon echt een grote make up tafel te hebben, dit ziet er allemaal zo ontzettend leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan hier zoveel van leren, haha. Meestal gooi ik mijn make-up maar ergens neer, omdat ik altijd dezelfde producten gebruik. Mijn lipsticks heb ik trouwens wel netjes opgeborgen in een theedoos (ideaal). Maar het liefst zou ik ook zo'n mooie make-up tafel hebben met bloemen en lichtjes. Lijkt me fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat kan ook! Ieder z'n eigen manier.

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands