Mogelijk gemaakt door Blogger.

'Amour' van polette.

Een hele toffe bril van polette, Amour. Een paar weken weken geleden kreeg ik mijn nieuwe liefde binnen, in de vorm van een bril. Een nieuw schatje in mijn brillen collectie. Maar liefst 5 brillen rijk. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwste aanwinst van Polette zien. Een hele mooie licht bruine / nudekleurige bril. Heb hem inmiddels al heel vaak gedragen dus ik kan jullie er iets meer over vertellen.

Informatie over Amour:

'' Cupido en polette hebben hun talent gecombineerd om jou een prachtig montuur te kunnen bieden. Zeer elegant heeft deze bril sierlijke en subtiele vlindervormen. Een gebeeldhouwd model van acetaat. Amour is heel charmant!

Onweerstaanbaar en met de hand gepolijst. ''

Afmetingen bril
Ik vind het een hele toffe bril. Geweldige vorm, mooie opvallende en een niet veel voorkomende kleur. Toch weer een uniek exemplaar in mijn brillenstash. Ik ben er heel erg blij mee! Vind hem heel erg mooi, hij zit erg lekker op je gezicht en is van goede kwaliteit. Een heel leuk detail, aan de zijkanten van het montuur, bij de pootjes zit een stukje met glitters. Toch weer een leuk, klein maar mooi detail. Geweldige everyday bril, maar ook zeker wel een bril die geweldig is om naar een feestje te dragen, de vorm en de kleur. Ik zelf vind het echt zo'n party bril, je matched qua kleur geweldig met de champagne. ;)
Hierboven zie je wat ik bedoel met het 'glitter-stukje'. Ik ben zo slecht met iets omschrijven, haha. Jullie zien nu wat ik bedoelde! Ik vind het er echt heel erg leuk uitzien.
Je vind de bril 'Amour' in de webshop van Polette - €32,99.

Ontvangen van een bedrijf/webshop
Wat vind jij van deze bril?

Liefs,

15 opmerkingen

 1. Ik vind 'm heel mooi! Jammer dat er geen foto bijzit waarbij je 'm op hebt. Hij ziet er echt super tof uit! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke bril! Ben benieuwd hoe die je staat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een leuke bril. Zou hem zelf wel willen hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem heel gaaf! Hij is een beetje retro en daar hou ik wel van. De prijs is ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, een geweldige prijs. En inderdaad een beetje retro.

   Verwijderen
 5. Hele mooie bril! Ik ben benieuwd hoe die je staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heel mooi uit! Ik ben benieuwd naar een foto waar je hem draagt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Komt er nog aan! Aangezien iedereen er benieuwd naar is.. hihi. :D

   Verwijderen
 7. Oh, ziet er mooi uit! Staat je vast heel mooi!

  Love,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw hij is echt heel gaaf! Ik heb zelf ook twee brillen van Polette waar ik erg blij mee ben :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Wat leuk! Ben benieuwd naar welke twee.

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!