Budgettip: Achtergrondjes voor op de blog.

12 september


Als blogger zijnde ben je altijd bezig met het maken van mooie foto's, productfoto's en een leuke achtergrond is daarbij heel belangrijk. Veel bloggers maken gebruik van hout, papier, marmeren plakfolie en inpakpapier. Laatst vond ik wat heel leuks bij de action, een boekje met daarin heel veel verschillende printjes en kleuren. Perfect om te gebruiken als achtergrondjes voor de blog! Deze tip moest ik dus met jullie delen, omdat ik weet dat er veel bloggers zijn onder mijn bezoekers.


Er zijn heel veel verschillende design blokken, met verschillende kleuren. Je kunt dus kiezen welke jij de leukste vind. Natuurlijk zitten er dan wel een paar tussen die je wat minder vind, maar je kunt in de winkel er doorheen bladeren. Ze zijn echt mega goedkoop, je hebt kleineren voor ongeveer €1,50, maar ook de wat groteren en die kosten €1,99 per stuk. Het grootste formaat is een prima formaat voor product foto's niet mega groot maar genoeg ruimte voor make-up producten.

Oorspronkelijk zijn deze blokken bedoeld om mee te knutselen, maar ik vind het hele handige boeken om te hebben als blogger zijnde! Heel veel verschillende printjes en kleuren, waardoor je lekker af kunt wisselen. Voor als je je standaard achtergrondjes even zat bent. Binnenkort verschijnen er reviews met achtergrondjes uit een van de Mix&Match design blokken.

Wat gebruik jij om productfoto's te maken?

Liefs,

You Might Also Like

18 opmerking.