social icons

search

more from the blog

Budgettip: Achtergrondjes voor op de blog.


Als blogger zijnde ben je altijd bezig met het maken van mooie foto's, productfoto's en een leuke achtergrond is daarbij heel belangrijk. Veel bloggers maken gebruik van hout, papier, marmeren plakfolie en inpakpapier. Laatst vond ik wat heel leuks bij de action, een boekje met daarin heel veel verschillende printjes en kleuren. Perfect om te gebruiken als achtergrondjes voor de blog! Deze tip moest ik dus met jullie delen, omdat ik weet dat er veel bloggers zijn onder mijn bezoekers.


Er zijn heel veel verschillende design blokken, met verschillende kleuren. Je kunt dus kiezen welke jij de leukste vind. Natuurlijk zitten er dan wel een paar tussen die je wat minder vind, maar je kunt in de winkel er doorheen bladeren. Ze zijn echt mega goedkoop, je hebt kleineren voor ongeveer €1,50, maar ook de wat groteren en die kosten €1,99 per stuk. Het grootste formaat is een prima formaat voor product foto's niet mega groot maar genoeg ruimte voor make-up producten.

Oorspronkelijk zijn deze blokken bedoeld om mee te knutselen, maar ik vind het hele handige boeken om te hebben als blogger zijnde! Heel veel verschillende printjes en kleuren, waardoor je lekker af kunt wisselen. Voor als je je standaard achtergrondjes even zat bent. Binnenkort verschijnen er reviews met achtergrondjes uit een van de Mix&Match design blokken.

Wat gebruik jij om productfoto's te maken?

Liefs,

Reacties

 1. Oeh, super idee is dit! Ik heb toevallig nog zo'n boekje liggen dat ik eens in de Action kocht. Handig dus. Toch eens uitproberen. Meestal gebruik ik gewoon mijn bed, bureau of nachtkastje als achtergrond.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Ze hebben heel veel verschillende blokken.

   Verwijderen
 2. zelf gebruik ik voornamelijk onze vloer haha, we hebben een hele mooie wit/grijze houten vloer en als daar het licht goed opstaat kan ik echt mooie foto's maken. Soms gebruik ik ook een placemat met een marmer printje van de zeeman voor zo'n 1,50 haha ook heel leuk! Deze dingen zien er ook wel leuk uit, bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, wat tof! Je kunt inderdaad ook placemats gebruiken.

   Verwijderen
 3. Zelf gebruik ik mijn bureau, want die is mooi wit, maar ik wil binnenkort zeker een gaan kijken voor iets anders. Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat een leuke tip! Ik gebruik meestal mijn witgeverfde vloer haha.

  Liefs,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yeash zulke blokken heb ik! Handige tip!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb er (nog) maar een, maar wil er meer gaan halen!

   Verwijderen
 6. Super leuk! Dit ga ik ook even bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke tip! Ik gebruik een witte plaat waar ik dan decoratie op leg voor mooie foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke tip! Ik ga zeker eens een kijkje nemen in de action!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke tip! Je kan er ook zo leuk mee afwisselen door alle verschillende designs. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja! Ik gebruik het ook vaak voor fotografie. Bij de Action zijn ze altijd erg leuk en betaalbaar. Vaak voeg ik ze toe aan een mooie fotolijst zodat de achtergrond een mooie omlijsting heeft.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands