social icons

search

more from the blog

Favoriete series van het moment.

Zomervakantie, betekend leuke films en series kijken. Ik heb de afgelopen twee maanden ongelooflijk veel leuke nieuwe series leren kennen, en helaas nu ook al allemaal weer uitgekeken. Oeps.. ik weet even niet wat ik nu met mijn leven aan moet. Maar goed, het leek me leuk om een lijstje te maken van mijn favoriete series van dit moment. Het zijn er vier.


Love Child
Love Child is een Australische nostalgische dramaserie bij Omroep MAX. De serie speelt zich af in 1969. In deze drama serie volgen we de levens van de werknemers en (tijdelijke) bewoners van het fictionele King Cross Hospital en Stanton House in het Sydney. Joan Miller is een slimme en elegante verloskundige. Zij keert terug naar Australië en komt in dienst bij het Kings Cross ziekenhuis. Allemaal jonge, zwangere meisjes die hun kind af moeten staan.

Fashion Planet
Fashion World is het meest toonaangevende modetijdschrift van Nederland dat met tegenvallende cijfers wordt geconfronteerd. Daarom wordt hoofdredactrice Jane Gargiulo, gespeeld door Marian Mudder, na vijftien jaar trouwe dienst ontslagen door de uitgever en vervangen door de keiharde en nietsontziende Rebecca Johansson. De komst van Rebecca brengt heel wat teweeg. Zij verandert de naam Fashion World meteen in Fashion Planet: groot, groter, grootst! Ellis Beers is een meisje van het platteland. Zij wil heel graag stage lopen bij het blad der bladen. Door een flinke dosis mazzel wordt ze geen stagiaire maar de directe assistente van Rebecca. Maar of ze daar blij mee moet zijn?

Hart tegen hard
Het verhaal speelt zich af in Amsterdam. De serie draait om Ava Berendsen (Elise Schaap) en Thomas de Zwaan (Dragan Bakema). Berendsen is een misdaadverslaggeefster van een landelijk dagblad en De Zwaan is een rechercheur bij de afdeling Zware Criminaliteit van een Amsterdams politieteam. Ze krijgen te maken met ontvoeringen,mishandeling, diefstal en chantage en werken vaak aan dezelfde zaken. Ze mogen elkaar alleen geen vertrouwelijke informatie verstrekken. Naast hun werk willen ze een relatie opbouwen. Door hun werk is dat vrijwel onmogelijk en moeten ze hun relatie geheim zien te houden
Doris
Doris vertelt het verhaal van Doris Dorenbos, die noodgedwongen door een scheiding moet verhuizen van een luxe villa naar een benedenwoning in Amsterdam. Ze woont samen met haar puberzoon Willem (16) en dochter Sien (13). Doris heeft veel moeite om te wennen aan haar nieuwe levensstijl en probeert er het beste van te maken. Haar ex-man Walter, tevens de vader van de kinderen, komt regelmatig bij haar langs. Doris vindt steun bij goede vriend Tim en haar ouders.

Welke series volg jij op dit moment?

Liefs,

Reacties

 1. Die Fashion World doet me denken aan The devil wears prada hahaha, lijkt me erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je dat zegt! Fashion world is daarop gebaseerd. :D

   Verwijderen
 2. Op dit moment volg ik geen serie, maar Fashion Planet lijkt me heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, hoe kun je. Ik volg er bijna tien. Haha!

   Verwijderen
 3. Ik zie weer een aantal die ik niet ken;) Super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moet ze echt gaan kijken, hilarische Nederlandse series!

   Verwijderen
 4. Lijken me erg leuke series! Eigenlijk is de enige die ik volg Pretty Little Liars. Als ik meerdere ga volgen hou ik dat niet meer bij, hihi!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, Pretty Little Lairs vind ik zelf niet zo leuk om te volgen.

   Verwijderen
 5. Lijken me leuke series! Op het moment volg ik er geen maar ik denk dat ik fashion planet eens ga bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands