social icons

search

more from the blog

Giveaway: Win een hangmat/hangstoel naar keuze!

Jaa, weer een winactie! Ik kreeg vorige week een email van een webshop die hangmatten en hangstoelen verkoopt, met de vraag of ik wilde samenwerken in de vorm van een review of winactie. Nu is de zomer eigenlijk al afgelopen, maar het weer blijft nog zo goed! Dus waarom zou je nog niet even blijven luieren in een hangmat tot het herfstweer intreed. Het leek het me leuk om er een te verloten onder mijn volgers. Meedoen kan in 3 simpele stappen.

In samenwerking met Hangmatgigant en Tropilex mag ik iemand van jullie blij maken met een hangmat of hangstoel naar keuze! Tropilex is een merk die je herkent aan de opvallende printjes en veel verschillende kleuren. Maar ze verkopen ook wat neutralere hangmatten en hangstoelen,  je kan uit veel verschillende hangstoelen en hangmatten kiezen en er eentje helemaal naar je eigen smaak kopen.

Wat je moet doen om kans te maken:
 • Volg mijn blog op Bloglovin
 • Volg mij op Instagram
 • Laat een comment onder dit artikel achter waarin je laat weten dat je mee doet + je e-mailadres.
De winactie loopt t/m 7 Oktober, daarna krijgt de winnaar een mailtje van me!

Liefs,

Reacties

 1. Ah wat een geweldige winactie, ik doe zeker mee! Ik heb er zelf ook een maar tijdens de verhuizing is het door mijn zusje ingepikt haha. Ik volg je nu op insta en bloglovin! Dit is mijn email: jessykneefel@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehh wat leuk dat je dit mag doen! Ik doe mee! Mijn email is blog3lles@hotmail.com
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat ontzettend leuk zeg, ik doe graag mee! Liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuke winactie! Tis dat ik er geen ruimte voor heb, maar anders had ik zeker meegedaan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, jammer hé. Ik heb er momenteel ook niet echt ruimte voor.

   Verwijderen
 5. Hangmatten zijn zo leuk! 'Helaas' heb ik er al eentje, dus ik sla deze over :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke winactie! Ik doe zeker mee.. Mijn emailadres is: nienkegarritsen@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke winactie Nienke! Ook al is de zomer voorbij, dankzij onze overkapping met grote vuurkorf Kunnen we ook in de herfst en winter buiten genieten. Een hangstoel met toffe kleuren staat al een tijd op mijn wishlist. Als ik win post ik uiteraard een leuke foto op Instagram. Ik volg je op beide kanalen. Jonna@burgertrutjes.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk dat je meedoet! Klinkt super gezellig, die overkapping. Succes!

   Verwijderen
 8. Ik en hangmatten: het is geen goede combinatie. Ik heb er de ruimte ook niet voor, hoor. Die losstaande heb ik wel in het mini voor de katten staan! :) ... Maar ook zij liggen er nauwelijks in.
  Succes met de actie! Er wordt vast iemand heel erg blij van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja dat kan ook. Leuk dat je er eentje voor je katten hebt. :D

   Verwijderen
 9. Wat een gave prijs! Ik zou heel graag meedoen, maar dat zou niet helemaal eerlijk zijn. Ik kan de hangmat namelijk nergens kwijt. We zijn wel bezig met verhuizen, dus ik hoop dat ik in de toekomst wel zoiets zou kunnen gebruiken! Liefs www.melikebeauty.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja een plekje om het op te hangen of neer te zetten is toch wel nodig! :)

   Verwijderen
 10. Leuke winactie! Kan helaas niet meedoen door gebrek aan ruimte.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er komen nog meer winacties aan! Stay tuned.

   Verwijderen
  2. Er komen nog meer winacties aan! Stay tuned.

   Verwijderen
 11. Toffe winactie! Wij zijn nog steeds bezig met onze tuin en hopelijk komt het komende lente eindelijk af. Met zo'n fijne hangmat of stoel is het natuurlijk nog leuker, dus ik doe graag mee!
  Ik volg op BL (Tamara TS) en Instagram (@paramara1982)
  paramara1982@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik waag ook een gokje, ik woon grotendeels van het jaar in Spanje dus ik zou hem lekker veel kunnen gebruiken! Ook heb ik je net gevolgd op Bloglovin en Instagram. Thanks voor je comment op mijn look van Sammydress erg leuk!:)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands