social icons

search

more from the blog

High-end VS. Low-budget.


De twee grootste tegenpolen in de beautywereld, High-en & lowbudget make-up producten. Het leek me leuk om eens beide te vergelijken. Allerlei beautyproducten op een rij, geef ik er graag wat meer geld aan uit of vind ik dat een budgetproduct net zo goed zijn werk doet. Het is een soort van tag, staat me bij dat ik het eens voorbij heb zien komen op youtube, maar weet niet meer bij wie.

Laat ik maar gewoon beginnen, bij elk antwoord licht ik toe waarom ik het vind. Mocht je het trouwens leuk vinden om dit over te nemen op je eigen blog mag dat van mij natuurlijk altijd. Laat me dan even weten dat je het wilt gaan doen, dan neem ik een kijkje bij de antwoorden.

High-end / Low-Budget: Foundation.
High-end. Aan foundation zou ik best wat meer geld uit willen geven. Het is de basis van alles dus vind het heel erg belangrijk dat het dan goed zit en mooi zit. Ik gebruik ook een hoop budget foundations die ik top vind, maar ik zou best wat meer geld uit willen geven voor een foundation. Blijven vaak ook beter zitten en hebben meer tinten dus dat zijn alleen maar pluspunten.

High-end / Low-Budget: Mascara
Budget. Omdat vrijwel elke mascara voor mijn wimpers werkt. Vind de een wel fijner dan de ander, maar over het algemeen heb ik echte budgettoppers ontdekt op het gebied van mascara's.

High-end / Low-Budget: Gezichtspoeder
Budget. Alle poedertjes werken wel prima op mijn gezicht, heb zelfs al jaren een favoriete poeder die maar 99 cent kost! Vind hem heel erg fijn. Dus zou het niet nodig vinden om er veel geld aan uit te geven.

High-end / Low-Budget: Parfum
High-end. Mag zeker van mij, aangezien parfum iets is waar je zuinig mee bent, en waar je best lang mee kan doen. Heel erg leuk als je een budget parfum vind die heel erg lekker is, maar de kwaliteit van een wat duurdere parfum is zoveel beter. Blijft veel langer zitten, krachtiger qua geur en meestal ook een luxere/mooiere flacon.

High-end / Low-Budget: Highlighter
High-end. Heb nu alleen nog maar budget highlighters in mijn stash, maar aangezien highlighter een product is waar je ontzettend lang mee kunt doen. En wat ook echt een geweldig product is, zou ik er zeker iets meer aan uit willen geven! Al moet ik wel zeggen dat ik echt wat budget favorietjes heb, en ik soms ook mega goede oogschaduw gebruik als highlighter, dat glimt als een malle! Echt BAM glow!


Waar geef jij je geld graag aan uit als het op beautyproducten aankomt?

Liefs,

Reacties

 1. Helemaal met je eens! Aan lipstick zou ik ook wel meer geld willen uitgeven!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik besteed mijn geld, qua make-up, aan wenkbrauwpotlood, mascara en lippenstift/lippenbalm. Dit draag ik overigens niet elke dag. Heel leuk om te lezen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mascara gooi ik na drie maanden weg dus dat zou ik echt zonde vinden. Maar lipstick begrijp ik wel!

   Verwijderen
 3. Lipstick mag van mij altijd wel wat prijziger zijn. Laatst kocht ik soft and gentle van MAC en ik vond dit mijn uitgaven meer dan waard, soms kan je wel eens je zelf verwennen met een dure aankoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk artikel! Ik heb zelf een beetje een highend verslaving, dus ik zou best wat meer budget mogen testen;) Ik lees zo vaak dat het soms net zo goed kan zijn. Waar ik wel het meeste geld aan uitgeef is foundation;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is voor iedereen anders, maar ik ben dol op High End, liever 5x geen budget lippenstift en 1x een High End.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands