social icons

search

more from the blog

Ik heb een domeinnaam gekocht + het is herfst!

Afbeeldingsresultaat voor autumn outfit collage
Jaa, ik heb de grote stap gezet in blogland! Ik ben namelijk geen .blogspot.nl meer maar gewoon lekker kort, .nl. Ik ben er heel erg blij mee, het staat een stuk professioneler en ik was wel toe aan deze stap. Ik heb heel erg lang getwijfeld of ik het wel zou doen. Maar het is gebeurt en ik ben er heel erg blij mee! Op naar meer grote stappen in de blogwereld.

Ik heb dit gedaan met een reden, ik wil namelijk wat meer gaan ondernemen met deze blog. Het lijkt me leuk om d'r een zakcentje aan over te houden, en meer te groeien qua kwaliteit en qua bezoekersaantallen. Je kunt de blog vinden via de beide urls, zowel www.xniennthings.blogspot.nl als www.niennthings.nl. De x voor niennthings heb ik ook weggehaald, zo is alles wat korter en makkelijker te onthouden. Ik ben mega blij met deze keuze!

Als tweede onderwerp in dit artikel, het is officieel herfst! Hierboven een collage van items die ik perfect vind om te dragen op de eerste offici毛le dagen in de herfst. Wat hele leuke artikelen met zich mee brengt. Er komen in ieder geval heel veel leuke dingen online, ik heb nog niet alles uitgedacht en voorbereid. Maar ik heb wat leuke ideetjes in mijn hoofd! Even regelen hoe er allemaal tijd voor over heb, aangezien het school toch een beetje tijd begint weg te vreten. Ik zit inmiddels al weer vier weken op school, ben elke dag heel erg moe en het bloggen schiet er af en toe in. Toch blijf ik elke week zo'n 2/4 artikelen online knallen, no worries!

Hebben jullie zin in de herfst?

Liefs,

Reacties

 1. Jeeej, gefeliciteerd met je domeinnaam!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je domeinnaam, fijn! Ik vind het jurkje en het vest heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ik vind het jurkje ook heel cute.

   Verwijderen
 3. wat leuk! Gefeliciteerd met je domeinnaam.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je domeinnaam! Het staat idd professioneler. Succes met school en doe het rustig aan! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief! Jij ook succes met school/werk. Liefs,

   Verwijderen
 5. Gefeliciteerd! Supereuk dat je een domeinnaam hebt, dat is echt een goede keuze als je meer wilt ondernemen met je blog :) Zelf verdien ik al best lang geld met m'n blog, en mij lijkt het ook leuk om er later nog meer mee te verdienen. Maar ik heb me nog niet echt verdiept in een domeinnaam.. Hoeveel kost het jou bijvoorbeeld, per jaar? En hou je dan nog wel geld over als je het vergelijkt met wat je verdient met je blog? Moet je alleen een domeinnaam kopen of ook echt een host ofzo? Zoveel vragen, haha.

  Misschien is het trouwens leuk om een artikel te maken over hoe je je blog nu host / hoe het werkt met domeinnamen enzo. Mij lijkt het in ieder geval interessant om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, wat een vragen. Ik ga mijn best doen om op alles te antwoorden! Ik heb een domeinnaam gekocht via mijndomein.nl voor 9 euro per jaar. Dat is geen geld! Alles loopt gewoon nog via blogger. Maar de url is nu dus veranderd. Het is heel erg makkelijk in te stellen en mocht je toch nog tegen problemen aan lopen kun je hulp vragen aan de mensen van mijndomein.nl. Ik ga nog even kijken of ik er een artikel over ga schrijven met uitleg omdat ik zelf ook echt een noob ben haha. Nu een vraagje terug aan jou, hoe verdien jij geld met het bloggen? Via wat gaat dat en hoeveel bezoekers moet je daar voor hebben? Let me know!

   Verwijderen
  2. Hoi, ik ga je even mailen met antwoord op die vraag :)

   Verwijderen
 6. Wat ontzettend leuk. Ik heb ook alleen maar een korte blognaam en dat staat heel mooi inderdaad. Dat x-je weghalen was ook een goed idee! Ik ben benieuwd wat je van mijn blog vindt. www.sofarsosabine.com Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga je blog bekijken, bedankt voor je reactie!

   Verwijderen
 7. Ja ik heb zeker zin in de herfst, alhoewel ik niet echt van de kou houd! Gefeliciteerd met je domeinnaam! Super tof en het staat echt mooi! Zelf denk ik ook al na over een domeinnaam, maar omdat ik nog maar 1,5 maand blog lijkt het me nu iets te snel. Een artikel erover lijkt me wel heel erg interessant! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dan is het inderdaad best wel snel! Omdat meerdere mensen aangeven er graag iets meer over te lezen, ga ik dat zeker doen.

   Verwijderen
 8. Gefeliciteerd met je eigen domeinnaam! Klinkt heel stom om zo te zeggen, haha, maar het is natuurlijk toch best een grote stap :D Ik heb ook zo'n zin in de herfst-mode! Lekker veel oversizede truien en mooie sjaaltjes ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh ja, oversized truien zijn groot favoriet, en oh fluffy socks. 馃槏

   Verwijderen
 9. Fijn he? Een eigen domein. :) Je hebt in ieder geval een erg mooie blog! Ik blijf je volgen! En ja, heb wel zin in de herfst! Misschien vind je het leuk om mijn blog te bezoeken? Ik heb sinds kort ook een eigen domein en het staat z贸贸贸 veel mooier dan .weebly.com haha!
  www.beautyvsdumasy.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks voor je comment! Ik ga even rondkijken op je blog.

   Verwijderen
 10. Gefeliciteerd met je domeinnaam! Dat is ook een hele grote stap :) Ik weet nog hoe spannend ik het vond toen ik er een voor het eerst kocht

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, haha nouja het is een kleine stap naar veel grotere stappen toe. ;)

   Verwijderen
 11. gefeliciteerd met je eigen domeinnaam! super leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd met je eigen domein :-). Staat veel mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd met je domeinnaam. Leuk h猫!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Proficiat met je eigen domein! Ik vind de horloge erg mooi!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het horloge is inderdaad prachtig, ik ben opzoek naar zo'n soort horloge. Liefs,

   Verwijderen
 15. Wauw super meid! Proficiat met je eigen domein! Veel succes hiermee toegewenst! Is een goede stap dat je neemt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk dat je je eigen domein hebt. Ik heb er ook al een gekocht, al zo'n half jaar geleden maar ik krijg het maar net voor elkaar om hem zegmaar aan mijn blog te koppelen, hoe heb jij dat gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gefeliciteerd meid wat leuk! Ik heb ook veel zin in de herfst wat betreft outfits;) Super leuke inspiratie, ik zou ze zo allemaal willen hebben hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd meid wat leuk! Ik heb ook veel zin in de herfst wat betreft outfits;) Super leuke inspiratie, ik zou ze zo allemaal willen hebben hihi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, leuk dat we dezelfde kleding smaak hebben!

   Verwijderen
 19. Wat leuk, gefeliciteerd met je domeinnaam! Ik heb er nu ook al een tijdje eentje en ik vind inderdaad dat het wat professioneler oogt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dat vest <3 ik heb ook echt zin in de herfst, vandaag in de stad zag ik al zoveel leuke dingen hangen! En gefeliciteerd met je stap naar een eigen domein :) Een half jaar geleden heb ik ook een domein gekocht voor mijn blog en het voelde zo cool haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alle herfstcollecties hangen al in de winkels terwijl iedereen nog in zijn zomerkleding loopt.. zo raar!

   Verwijderen
 21. Wat goed dat je een eigen domeinnaam hebt! Dat is inderdaad gemakkelijker te onthouden en het staat ook professioneel :D

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Een heel verstandig besluit om een eigen domein aan te maken!
  Vanaf dat punt word het alleen maar beter :)
  Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuk! Ontzettend mooie stap, een eigen domeinnaam :)
  + waar komt dat zwarte tasje vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb je een maitje terug gestuurd!

   Verwijderen
  2. Ik heb je een maitje terug gestuurd!

   Verwijderen
 24. Gefeliciteerd met je domein! Ik vind het vest er heel fijn uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands