Telefoonhoesjes van Uniekhoesje.nl

dinsdag 20 september 2016

Ik ontving een aantal hoesjes van Uniekhoesje, die ik in dit artikel aan jullie ga laten zien! Ik laat er vandaag twee aan jullie zien, en geef er mijn mening over. Ik mocht wat hoesjes uitkiezen, en deze twee vind ik persoonlijk echt super leuk en mega cute. Bij Uniekhoesje kun je uit super veel leuke printjes en teksten kiezen!
Dit zijn de eerste twee hoesjes die ik uitkoos, ik vind ze echt mega leuk! Niet te veel poespas, een hoesje met een leuk groen pastel-achtig kleurtje, met glitterende hartjes (hoe cute!) en een hoesje met de tekst: 'Like a boss'. Vind ik wel leuk!

Hierboven zie je hoe de telefoonhoesjes om de telefoon zitten. Goed strak en stevig, de hoesjes schijnen ietsjes door maar dat komt doordat de achterkant van de telefoon zwart is. Het zijn trouwens hoesjes voor de Iphone 5C, goed om er even bij te vermelden.

Het zijn hele leuke telefoonhoesjes, voor een goedkoop prijsje. Kwalitatief vind ik ze ook geweldig, nog geen beschadigingen of andere gekkigheid. Beschermt mijn mobiel goed, en de hoesjes zien er ook nog eens super leuk uit! Ik ben mega tevreden over deze hoesjes. De patroontjes hebben echt mijn hart veroverd, ik vind ze super cute!

Als je opzoek bent naar een nieuw telefoonhoesje, ik kan de webshop Uniekhoesje zeker aanraden! Hele leuke hoesjes voor een goedkope prijs, voor diverse modellen zowel Samsung als Apple en LG. 

De hoesjes kostte €8,95 per stuk.

Wat vind jij van deze telefoon hoesjes?
*ontvangen van een bedrijf/webshop
Liefs,

21 opmerkingen:

 1. Het telefoonhoesje 'like a boss' is zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel cute! Als ik een nieuwe telefoon heb ga ik hier zeker kijken :) Zou een beetje stom zijn om nu nog een nieuw hoesje te kopen als ik binnen nu en twee weken een nieuwe telefoon ga kopen haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat zou inderdaad niet zo handig zijn. Weet je al welke je gaat nemen?

   Verwijderen
 3. Oeh, ik vind ze er eigenlijk allebei heel leuk uitzien. Prijs valt ook reuze mee. Super dus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind die met de hartjes het leukst :-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. bedankt voor je reactie! Vind ze beide heel erg leuk.

   Verwijderen
 5. Wat een leuk artikel en leuke blog heb je,

  groetjes chantal

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.