social icons

search

more from the blog

Unboxing: Shizzie minimalistische kettinkjes.

Shizzie, een sieradenwebshop waar ik al eens eerder over schreef, heeft me een leuk pakketje toe gestuurd! Ik laat vandaag zien wat er in het pakketje zat. Een aantal leuke, minimalistische kettinkjes die ik jullie graag wil laten zien. Het is van goede kwaliteit, en Shizzie verkoopt echt onwijs veel leuke minimalistische sieraden. Dit keer in de spotlights, alleen maar kettingen!

Hierboven zie je welke kettinkjes ik ontvangen heb. Twee met kruisjes, een cactus kettinkje en eentje met een bloemetje. Ik vind ze alle vier super tof!

Hierboven zie je het kleine kruisje. Ik ben gelovig opgevoed, ik weet niet zo goed wat ik met het geloof moet maar ik vind het toch heel erg leuk om kettinkjes met kruisjes te dragen. Het heeft een betekenis, en dit kruisje is heel erg klein. Mega minimalistisch, maar heel erg leuk om te dragen.

Nog een ketting met een kruisje, maar dan een horizontale. Dit kettinkje is ook niet goud, maar zilver. Zo kun je het afwisselen bij outfits. Soms vind ik goude of zilveren sieraden niet passen bij een outfit qua kleur, zo kun je als nog sieraden dragen op dagen dat goud of zilver niet matcht bij je kleding.

Yay, een cactus ketting! Super tof, deze wilde ik al heel erg lang hebben. Ik vind hem zoo erg leuk! Shizzie verkoopt ook verschillende sieraden met ananasjes, die ik ook echt geweldig vind. Er zijn ook bijhorende oorbellen en ringen in cactus-style. :)

Mijn persoonlijke favoriet van alle vier, die ik het meeste van allemaal gedragen heb de afgelopen tijd, het madeliefje. Ik vind hem er super leuk uit zien, en hij ziet er echt alles behalve goedkoop uit. Heel erg grappig, hij ziet er duur en kwalitatief goed uit als je hem om hebt. Mega pluspuntje! Ik vind hem onwijs leuk en ook goed te combineren bij dingen.

Benieuwd geworden naar Shizzie sieraden? Bekijk de webshop hier. De prijzen liggen tussen de €1 en €5. Mega goedkoop voor armbanden, horloges, oorbellen en kettingen. Sinds kort verkopen ze ook tassen!

Hebben jullie sieraden van Shizzie?
*Ontvangen van een bedrijf/webshop
Liefs,

Reacties

 1. Mooie kettinkjes! L, Elisa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee ik heb (nog) geen sieraden van Shizzie haha, prachtige items!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh hihi, je moet zeker eens gaan kijken! Zitten leuke dingen tussen.

   Verwijderen
 3. Dat madeliefje vind ik ook het leukst. En wauw... die prijzen! Wat een aanrader dan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, vind ze ook heel mooi en goedkoop!

   Verwijderen
 4. Super leuk! Ik kende het merk nog niet, maar ik hou ook echt van minimalistische kettinkjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands