social icons

search

more from the blog

What's in my make-up bag & review toilettasje.


Als beautyliefhebber heb ik natuurlijk een aantal dagelijkse essentials. Producten die ik (bijna) elke dag gebrui. Natuurlijk wisselt het wat af, als je bijvoorbeeld al meer dan 100 verschillende lipproducten hebt moet er toch wel een beetje variatie zijn. Maar de make-upjes die ik vaak gebruik stop ik in een toilettasje als ik bijvoorbeeld ergens anders ga slapen. In het artikel van vandaag laat ik de inhoud van het toilettasje zien en vertel ik wat over het toilettasje.

Het toilettasje is van het merk Mi-pac, het bekende rugzakken merk. Het tasje is in een hele mooie lichtroze kleur, echt een van mijn lievelingskleuren! Het toilettasje voelt goed aan, de kwaliteit is super! Er kan aardig wat in, er is genoeg ruimte voor je make-up/verzorgingsproducten! Perfect om mee te nemen op vakantie!

Zo ziet 'tie er dus uit! Ik ben mega tevreden. Het is een heel mooi tasje, van goede kwaliteit en genoeg ruimte voor veel make-up. Nou moet ik wel even eerlijk zijn, ik houd niet zo heel erg veel van het tasjes-systeem qua make-up stash. Ik heb alles liever in een clearcube liggen, zo kan ik alles pakken zonder veel gedoe. Ik haat het namelijk om te graaien en te graaien om een product te vinden. Het is wel ideaal om een tasje zoals deze mee te nemen als je een weekendje weg gaat. Zo heb je toch alles bij je, en neemt het niet heel veel ruimte in beslag. Er passen nog genoeg kwasten en andere make-up bij. Maar je kunt hier ook makkelijk je tandenborstel, tandpasta, kam en andere verzorgingsproducten in kwijt.

Kleine sneakpeak van de inhoud!

Wat Shop4rugzakken zegt over de Mi-Pacc toilettas:
Je toiletspullen dicht bij elkaar houden is handig, niet alleen als je op reis gaat. De Tumbled Blush is een ruime toilettas die gemaakt is van stevig, met meer dan genoeg ruimte voor je tandenborstel, lekkere luchtjes, wattenstaafjes en zonnebrandcrème. Wil je nog veel meer meenemen? Open de twee magneetsluitingen aan de zijkant en je maakt je toilettas nog ruimer! Mi-Pac is een merk dat altijd zorg besteedt aan de kleinste details. Zo vind je de Mi-Pac-button linksonder op de Wash Bag en vind je een mooie hanger aan de rits, die overigens hartstikke stevig is. Een toilettas die door zijn ruimte handig is voor op reis, maar ook thuis meer dan prima uit de voeten kan!

Kenmerken
Kleur:  Roze
Type:  Toilettas
Materiaal tas: Imitatie leer
Volume (L): 28
Lengte (cm): 20
Breedte (cm): 10
Hoogte (cm): 14

Dit zijn de producten die ik heel erg vaak gebruik. De basis, want ik gebruik ook wel eens oogschaduw en lipstick. Maar niet elke dag. Inmiddels gebruik ik al weer een aantal andere producten, ik ben veranderd van foundation, bronzer, highlighter en blush. Maar deze producten heb ik de afgelopen paar weken heel erg veel gebruikt. En dat is ook wel te zien, de verpakkingen zijn niet allemaal even mooi en schoon meer. :)

Het toilettasje is te koop bij Shop4rugzakken, en kost €24,95.
*ontvangen ter review

Welke make-up producten gebruik jij dagelijks?
Liefs,

Reacties

 1. Wat een mooie toilettasje. Heel smaakvol!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind hem erg mooi! wat een prachtig kleurtje.
  ik gebruik de blush van de hema dagelijks, foundation
  van catrice, mascara van rimmel etc.

  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hema schijnt hele goede blushes te hebben maar ik heb er nog nooit een geprobeerd. Rimmel mascara's zijn altijd fijn!

   Verwijderen
 3. Oh wat een mooi tasje! Zou 'm zelf ook zo kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi altijd interessant wat iemand in zijn make-up bag heeft. Ik vind de bag zelf ook heel erg mooi. Goed formaat en wat een mooie kleur! Liefs www.melikebeauty.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gaaf tasje! ook de inhoud er van is zo leuk om te zien <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk toilettasje, geraakt ook best veel in!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een tof tasje, de kleur is perfect voor een make up tasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk tasje zeg, ik hou van de kleur! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt een tof tasje, hele leuke kleur <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi tasje, en heerlijk om even in jouw tasje te mogen snuffelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een schattig tasje zeg, lief kleurtje! In mijn tasje zit altijd een lipstick, wat poeder en een mascara.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In mijn tasje meestal geen een lipproduct, maar in mijn tas echt minimaal 4, haha.

   Verwijderen
 13. Mooie inhoud! Waar heb je die highlighter vandaan? X Isa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De highlighter is te koop bij Makeupmusthaves, beauty88 en boozyshop. :D Hij is echt prachtig! Liefs,

   Verwijderen
 14. hele mooie makeup tas ziet er ook groot uit! waar heb je de bronzer vandaan die ziet er namelijk heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De bronzer zat in de beautybox van het merk affect.

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. You're welcome! Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands