A.N. Cosmetics highlighter review.

03 oktober

Ik ontving echt twee pareltjes van highlighters! Sinds dat ik ze binnen heb, heb ik geen andere highlighter meer aangeraakt. Van de shop A.N Cosmetics ontving ik twee prachtige, handgemaakte highlighters. En vandaag vertel ik jullie wat ik van deze twee producten vind. Waarschuwing, deze glow is echt te prachtig om naar te kijken. ;)


Jullie misschien wel weten, hield ik zo'n 1,5 jaar geleden echt absoluut niet van highlighters. Inmiddels ben ik echt een glow-gek, en houd ik van de meest heftige highlighters. Jup, van mij mag het een witte, opvallende en glimmende streep zijn. Ben dol op ka-bam highlighters, en ja, dat zijn deze twee pareltjes echt wel!

Over A.N. Cosmetics
Anouck, is de owner van de highlighter-heaven. Een prachtige dame die deze highlighters zelf met de hand maakt. Naast dat ze handmade zijn, zijn de producten ook nog eens vegan en cruelty free. In het assortiment zitten vier verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit de tinten; Candyfloss, Plum, Rose & Iridescent. De highlighters kosten €10 per stuk, een prima prijsje voor de hoeveelheid en kwaliteit die je ervoor krijgt. De producten worden verstuurd in hele schattige doosjes zoals je hieronder op de foto ziet, zoo cute!


Swatches
Hierboven zie je de swatches van alle kleuren, en hieronder de swatches die ik zelf gemaakt heb. Je ziet hierboven (van links naar rechts) de kleuren: Iredescent, Rose, Candy Floss en Plum. Hieronder zie je de kleuren Candy Floss & Iridescent.


Mijn mening
Wauw, wauw, wauw. Ik ben zwaar impressed! De kleuren zijn prachtig, goed pigment, mooi op te bouwen, je kunt het zowel heel erg subtiel houden als een knallertje van een pigment. Daarnaast blijf de highlighter de hele dag goed op zijn plek zitten, vervaagd niet en blijf mooi op zijn plekje, zelfs na 7 uur school, sporten en zweten! Als een van de weinige, want veel highlighters uit mijn stash vervagen heel erg snel, zie je na een tijdje niet meer zo goed en mooi zitten, of zorgen er zelfs voor dat je glitters gaat zien op plekken waar ik niet wil dat het zit. Liever geen discobal, maar plaatselijke glow. ;) Ik ben de laatste tijd niet meer heel erg snel blij, betreft make-up producten. Omdat ik merk dat ik wat kieskeuriger begin te worden, maar van deze twee pareltjes ben ik oprecht echt mega enthousiast! Wat mij betreft, de beste highlighters die ik tot nu toe in mijn stash heb. 

Je kunt A.N Cosmetics hier vinden. Neem zeker even een kijkje!

Wat is jouw favorietje op het gebied van highlighters?
*ontvangen ter review
Liefs,

You Might Also Like

33 opmerking.