A.N. Cosmetics highlighter review.

maandag 3 oktober 2016

Ik ontving echt twee pareltjes van highlighters! Sinds dat ik ze binnen heb, heb ik geen andere highlighter meer aangeraakt. Van de shop A.N Cosmetics ontving ik twee prachtige, handgemaakte highlighters. En vandaag vertel ik jullie wat ik van deze twee producten vind. Waarschuwing, deze glow is echt te prachtig om naar te kijken. ;)


Jullie misschien wel weten, hield ik zo'n 1,5 jaar geleden echt absoluut niet van highlighters. Inmiddels ben ik echt een glow-gek, en houd ik van de meest heftige highlighters. Jup, van mij mag het een witte, opvallende en glimmende streep zijn. Ben dol op ka-bam highlighters, en ja, dat zijn deze twee pareltjes echt wel!

Over A.N. Cosmetics
Anouck, is de owner van de highlighter-heaven. Een prachtige dame die deze highlighters zelf met de hand maakt. Naast dat ze handmade zijn, zijn de producten ook nog eens vegan en cruelty free. In het assortiment zitten vier verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit de tinten; Candyfloss, Plum, Rose & Iridescent. De highlighters kosten €10 per stuk, een prima prijsje voor de hoeveelheid en kwaliteit die je ervoor krijgt. De producten worden verstuurd in hele schattige doosjes zoals je hieronder op de foto ziet, zoo cute!


Swatches
Hierboven zie je de swatches van alle kleuren, en hieronder de swatches die ik zelf gemaakt heb. Je ziet hierboven (van links naar rechts) de kleuren: Iredescent, Rose, Candy Floss en Plum. Hieronder zie je de kleuren Candy Floss & Iridescent.


Mijn mening
Wauw, wauw, wauw. Ik ben zwaar impressed! De kleuren zijn prachtig, goed pigment, mooi op te bouwen, je kunt het zowel heel erg subtiel houden als een knallertje van een pigment. Daarnaast blijf de highlighter de hele dag goed op zijn plek zitten, vervaagd niet en blijf mooi op zijn plekje, zelfs na 7 uur school, sporten en zweten! Als een van de weinige, want veel highlighters uit mijn stash vervagen heel erg snel, zie je na een tijdje niet meer zo goed en mooi zitten, of zorgen er zelfs voor dat je glitters gaat zien op plekken waar ik niet wil dat het zit. Liever geen discobal, maar plaatselijke glow. ;) Ik ben de laatste tijd niet meer heel erg snel blij, betreft make-up producten. Omdat ik merk dat ik wat kieskeuriger begin te worden, maar van deze twee pareltjes ben ik oprecht echt mega enthousiast! Wat mij betreft, de beste highlighters die ik tot nu toe in mijn stash heb. 

Je kunt A.N Cosmetics hier vinden. Neem zeker even een kijkje!

Wat is jouw favorietje op het gebied van highlighters?
*ontvangen ter review
Liefs,

34 opmerkingen:

 1. Woo! Klinkt supergoed :) Ik vind het ook een heel mooi detail dat ze handgemaakt zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ze zijn heel creamy. Handgemaakt is inderdaad veel leuker!

   Verwijderen
 2. Wauw! Wat zien ze er goed uit! Ik ken het merk helemaal niet, maar daar komt vast gauw verandering in. Het zijn echt pareltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Ik zag dat ze waarschijnlijk ook oogschaduws gaan uitbrengen en/of meer highlight kleuren. Ben heel erg benieuwd!

   Verwijderen
 3. Ik kan goede highlighters zo erg waarderen, deze vind ik echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben nu al helemaal verliefd! Wat een prachtige glow hebben ze zeg!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig! En wat fijn dat ze zo goed blijven zitten. Ik vind ook vaak dat highliters zo snel verdwijnen of verschuiven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt jammer, maar gelukkig hebben deze highlighters dat niet! Je kan ze eend proberen.

   Verwijderen
 6. Wauw wat mooi en een goede pigmentatie. Vind het al heel leuk dat ze handgemaakt zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie review! Prachtige highlighter zeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik zelf geen highlighter dus een favoriet heb ik niet, maar deze zien er prachtig! Ik had hier al eerder een review over gelezen en die was ook heel positief, dus ik denk dat ik toch maar eens moet gaan kijken, haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te horen! Vind je highlighter helemaal niet mooi en gebruik je het nooit of soms wel?

   Verwijderen
 9. Wooow! Wat een glow zeg. Dit ziet er mega goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow, ziet er super uit. Ik ben al een tijdje op zoek naar een goeie, ga meteen even spieken! Liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik raad je deze zeker aan! Laat me weten als je er eentje aangeschaft hebt.

   Verwijderen
 11. Oh wauw! Dit ziet er ZO mooi uit, echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Waaaauw zijn inderdaad prachtjes van hightlighters!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je enthousiaste reactie. :)

   Verwijderen
 13. Omg, het valt goed op, maar het blijft een mooie natuurlijke sparkle, heel mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw wat een prachtige highlighters! Goede pigment ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nog nooit van gehoord, maar wauw... zo mooi! Ik vind het ook best unieke kleuren. Zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja super mooi, ook geweldig als oogschaduw.

   Verwijderen
 16. Ik ben ook echt onder de indruk! Prachtig resultaat! Ik kende het merk nog niet, maar ik ben nu wel heel benieuwd;) Liefs www.melikebeuaty.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, leuk om te lezen. Dit zijn geweldige poedertjes.

   Verwijderen
 17. Wauw! Ik ben verliefd!!!! Ik heb the glow kit hihi, ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Super! Ik ben echt altijd op zoek naar nieuwe vegan producten en deze vind ik er echt top uitzien. Ik gebruik highlighter niet super veel maar zet deze wel zeker op mijn verlanglijstje! <3

  -xo peachystories.com

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.