social icons

search

more from the blog

Beautybox inhoud + reviews van de maand September.

De herfstbox! Super leuk, ik kijk erg uit naar de herfst, maar wat altijd ietsjes minder is, is het koude weer waardoor je huid wat droger wordt. Maar gelukkig zitten er deze maand een aantal producten in de box die daar goed op aan sluiten! Alles voor een gehydrateerd huidje. In dit artikel laat ik zien welke producten er in de box zaten, en geef ik er mijn mening over in het kort.
Wat ook herfst is, zijn de donkere dagen. Helaas zijn de foto's allemaal aan de donkere kant. Excuses, kijk er even doorheen! Ik had ook alles wat lichter kunnen bewerken, maar daar worden de foto's niet echt mooier op. In het volgende artikel weer perfecte belichting. :)


Curaloe Aloe Vera Face Mask
Een merk die ik nog niet kende, maar die me wel positief verast heeft. Ik ontving een van de producten uit de Aloe Vera lijn, namelijk een masker in een glazen potje. Een hele luxe verpakking, maar dat hoeft natuurlijk niks te zeggen over het product. Het is meer een voedend masker dan een masker-masker. Gek om uit te leggen, maar de substantie van dit product is een beetje raar. Het is meer een soort van dikke gezichtscreme die op de huid blijft liggen. Maar het masker maakt mijn gezicht heerlijk zacht. En dat is waar het om gaat! Het is geen product waarvan ik mega enthousiast geworden bent, maar vind hem wel heel erg fijn in gebruik en het merk is veel belovend. De andere producten uit de lijn lijken me top.

Vaseline Aloe Vera body spray moisturiser
Jaa, dit product is van de reclames. Super tof, ik wilde dit al jaren (ja, serieus echt) uitproberen. Maar ik heb hem nooit zelf gekocht. Heb altijd al een mega voorraad aan body butters en lotions. Vind dat gewoon heerlijke producten! En nu zat hij in de Beautybox. Ik ben hier mega blij mee. Het doet ook precies wat het beloofd. Het trekt snel in, maakt je benen zacht en glad. In de zomer is het ook nog eens lekker verkoelend. De Aloe Vera in dit product verzacht, kalmeert en verkoeld de huid. Mega fijn, echt een aanrader, ruikt nog eens heerlijk ook!

Hot Make-up Brush Cleanser
Als eerste, heel erg leuk dat dit product in de beautybox zit! In de eerste Branded beautybox zaten al 5 producten van dit merk, dus ik heb er al kennis mee kunnen maken. Het is een mega fijn merk en nog leuker dat ze hiermee uitgekomen zijn. Mocht je het nog niet kennen, het is een product waarmee je je kwasten tussendoor in een handomdraai schoon kunt maken. Tussen het wassen door, als je bijvoorbeeld een oogschaduwkwast gebruiken wilt, maar er zit nog een andere kleur poeder in. Hiermee maak je het weer 'schoon' zodat je de kwast gemakkelijk kunt gebruiken voor een andere kleur. Ik heb hem nog niet mega vaak gebruikt, maar het werkt echt! Ideaal.


Huygens facescrub
Een gezichtsscrub in een potje, gelijk aan een lippenbalsem tinnetje.. Nee echt, er zit heel erg weinig in. Het is geen fullsize product, maar het kost toch aardig wat. Ik ben er heel erg zuinig mee, zodat ik er wel meerdere keren mee kan doen. Het is wel een fijne scrub, maakt de huid goed zacht. Een groot minpunt voor mij is toch wel de geur. Geuren van producten spelen bij mij een grote rol, ik vind het lekker of ik vind het stinken. In dit geval het laatste. Maar goed, je masseert het in en daarna was je het er meteen weer af. Dus de geur neem ik dan eventjes voor lief.

Huygens facecream
En dan het gezichtscremetje. Ik vind het een hele fijne creme, hij is ook al bijna op! Je hebt er niet heel veel van nodig, gelijk aan 2 doperwtjes per keer. Voed de huid goed, trekt lekker snel in en maakt de huid zacht. Ik vind het een fijne creme om aan te brengen voordat ik mijn make-up aanbreng. 

Bestel nu alvast de Beautybox van de maand Oktober! Je kunt hier een box bestellen. Zelf ben ik heel erg benieuwd naar wat er in de box van Oktober zit, het is een grote verrassing!

Kende jij al een van deze merken/producten?
*Ontvangen van een bedrijf/webshop
Liefs,

Reacties

 1. Wat een leuk idee, zo'n beautybox! Zo te zien is hij goed gevuld met leuke dingen. Vooral die Vaseline spray ben ik benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind ik ook het fijnste product uit deze box! :)

   Verwijderen
 2. Wat een interessante producten! Veel merken ken ik niet, maar ik ben wel heel erg benieuwd of het wat is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kende 3/5 merken ook nog niet. Leuk om zo te ontdekken ja.

   Verwijderen
 3. Een mooie beauty box. Zo te zien weer een leuke inhoud deze keer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, echt super leuk om zo nieuwe producten te leren kennen.

   Verwijderen
 4. Leuke box! Hoeveel is dit per maand? x Isa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. €14,95 per maand, maar de waarde is veel meer!

   Verwijderen
 5. Wat handig die brush cleaner! Ik zie veel mooie producten, dus de inhoud is zeker goed. Misschien moet ik hem ook maar eens bestellen;) Liefs www.melikebeauty.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, echt super handig! Zo kan je je kwasten in meerdere kleuren/looks gebruiken!

   Verwijderen
 6. Oeh leuke producten! Het blijft een leuk initiatief zo'n box. Misschien moet ik er toch maar eens aan geloven!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zijn heel veel boxen, maar vind zelf deze ook de fijnste. :)

   Verwijderen
 7. Nee kende het niet, StyleTone bijvoorbeeld ken ik wel. Heel leuk om hier ook over te lezen! Ziet er uit als een mooie box & fijne producten! Maak je ook een artikel over de box van oktober? Ben erg benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als het goed is wel ja! Heb de oktoberbox alleen nog niet binnen.

   Verwijderen
 8. Ik ken alleen de Vaseline spray, de overige merken heb ik nog nooit van gehoord! Het masker lijkt mij wel erg fijn overigens.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands