social icons

search

more from the blog

Een beetje veel drukte..

Zoals je wel ziet is het een beetje stil gevallen op mijn blog. Waar ik eerlijk gezegd al een beetje bang voor was. Ik heb het druk op en met school/stage, veel andere dingen om te doen en hierdoor is het bloggen er een beetje ingeschoten. Logisch, want het valt niet echt te combineren. Ik heb nog een week school, daarna een week vakantie en dan breekt mijn eerste SE week aan. Ben nog niet echt in de boeken gedoken, dus daar ga ik de aankomende tijd wel mee bezig zijn. Er moeten nog heel erg veel leuke artikelen online komen, waaronder een aantal samenwerking-artikelen maar dat is gewoon zoveel werk. Foto's maken, informatie opzoeken, informatie verwerken, artikel typen en alles inplannen.


Ik heb voor mezelf besloten dat ik mezelf geen deadlines op ga leggen. In het weekend en om dagen waarop ik vroeg uit ben van school ga ik aan mijn blog werken. Zoveel mogelijk, maar als het niet uit komt maakt het niet uit. Mijn streven is alsnog 2/3 artikelen in de week, dat moet lukken, zeker omdat ik bijna herfstvakantie heb. Dan ga ik flink aan de slag, waaronder outfitfoto's schieten! Ik vind het super leuk om te zien dat mijn blog aan het groeien is en ik vind het ontzettend jammer dat door de drukte de groei van mijn blog er onder gaat lijden. Wil je op de hoogte blijven van mijn leven? Volg me dan op instagram, ik ben redelijk actief op instagram. Dus daarop kun je me altijd wel vinden!

Dit is een korte update voor nu, ik ga flink aan de slag, vandaag en morgen maak ik wat artikelen en die zie je dan deze week wel online verschijnen. :D

Hoe gaat het met jullie?

Liefs,

Reacties

 1. Met mij gaat het prima. Ik herken je probleem helemaal, moet er zelf ook een beetje mee puzzelen. Ik doe het zelfde als jou - in weekenden en dagen waarop ik vroeg vrij ben lekker bloggen. Zo kan ik alsnog 2/3 artikelen online knallen. Geen zorgen, ik blijf je volgen ook als je minder post en ik weet zeker dat er heel veel mensen het mij eens zijn! Succes met je toetsen etc! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw, dankjewel voor je lieve comment! Balen dat ik nu al 'vast loop' terwijl ik nog niet eens in mijn examenperiode zit. Hoe moet dit over een paar weken? Haha, zien we dan wel weer. Lekker knallen in het weekend en in de vakanties. Liefs,

   Verwijderen
  2. Als ik jou was zou ik een planning maken en je daar ook daadwerkelijk aan houden, dat werkt bij mij altijd heel goed! Plan ook rust momentjes in waarin je gewoon even kan Netflixen of iets anders waar jij bij tot rust komt. Het lukt je wel! Daar geloof ik in! x

   Verwijderen
  3. Hihi jaa. Met washi tape. 😉

   Verwijderen
 2. Geen probleem toch als je even wat minder tijd aan bloggen besteedt? School en stage gaan voor en het is ook belangrijk dat je nog aan ontspannen toekomt. Succes met alles! En ik zie uit naar je nieuwe blogs :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Romy! Vind het lastig, mijn blog groeit momenteel waardoor ik niet ineens veel minder kan doen, daardoor raak ik lezers kwijt. Daarbij vind ik het super leuk om te doen, maar tegelijkertijd ook wel stressvol. No worries, ik blijf posten alsof mijn leven er van af hangt. ;) Stay tuned. Liefs,

   Verwijderen
 3. Jezelf dingen opleggen qua bloggen maakt t niet leuker dus lekker rustig aan. School en stage is belangrijker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Opleggen wil ik het niet noemen, maar ik wil alles draaiende houden, haha.

   Verwijderen
 4. Neem lekker de tijd om het bloggen te combineren met school en stage, het belangrijkste is dat je er plezier in hebt :) Ik zit zelf op dit moment een beetje in hetzelfde schuitje, net begonnen aan een nieuwe baan en dat neemt meer tijd in beslag dan ik had gehoopt :') Maar ach, dat komt vanzelf wel weer. En lekker bijna herfstvakantie! Heb je al plannen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, shoppen! En leren voor mn examens. Heb jij al plannen?

   Verwijderen
 5. Ik herken het ook helemaal maar werk in de weekenden vooruit en plan dan in voor een hele week. Werkt heel fijn en het geeft aan de ene kant ook een beetje rust. Als ik probeer te leren denk ik nog stiekem wel aan mijn blog

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. You're welcome! Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands