social icons

search

more from the blog

Five black boots.


Zwarte laarsjes, mijn favoriete herfstschoenen om te kopen. Ik ben echt een groot fan van sneakertjes, maar laarzen uitzoeken voor het herfstseizoen vind ik altijd leuk om te doen. Elk jaar koop ik sowieso een nieuw paar (zwarte) laarsjes. Ik zat wat rond te kijken op internet en kwam heel veel leuke verschillende laarsjes tegen, toen borrelde het idee op om er een artikel over te maken. Black boots is nog steeds, ieder jaar een trend. Ben jij nog op zoek naar zwarte laarsjes voor dit najaar? Kijk dan zeker eens naar deze vijf verschillende paar.

Welke laarsjes vind jij het leukste?
Liefs,


Reacties

 1. Als ik hoge hakken niet zo oncomfortabel zou vinden, dan zou ik in dit geval voor nummer 5 gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohja, die zijn tof he! Hakken onder laarsjes zijn wel even wennen. Heb nu een paar met 9 cm hoge hakken. Killing!

   Verwijderen
 2. Gave laarsjes. Ik ben zelf echt dol op dit soort schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Bedankt voor je reactie! Ik vind ze ook alle vijf heel erg leuk, maar heb al twee paar zwarte laarsjes haha.

   Verwijderen
 4. Ik vind vooral nummer 5 heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nummer 2 en 3 zijn mijn favoriet :) Ik heb zelf heel veel zwarte laarsjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nummer 1 en 5 vind ik wel stoer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind nummer 4 wel echt heel leuk, ik ben die al heel vaak tegen gekomen op Facebook :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi jaa, ik ook! Ik kwam ze voor het eerste tegen op facebook. Sindsdien vind ik ze zo leuk.

   Verwijderen
 8. Oh wat leuk! Ik vind ze stuk voor stuk heel mooi. Maar nr.5 vind ik denk ik toch wel de mooiste! Leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind nummer 3 & 4 het mooiste :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie laarsjes allemaal! Toevallig heb ik vorige week nieuwe black boots gekocht, met een slangenprintje op de achterkant. Van deze zijn nummer 4 en 5 mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands